2777
2789
عنوان

بی وفای من💔

170 بازدید | 28 پست

عشقم حرفایی که نتونستم بهت بگمو اینجا مینویسم

یادته پارسال بهم قول دادی امسال مال هم میشیم؟؟ پس چرا الان مال من نیستی؟؟

چرا الان فقط خاطره هات مال منن؟؟

بعد از تو دیگه از پاییز متنفرم چون پاییز اومدی تو زندگیم🥲

دله کم هیچوقت اولین حسایی که باهات تجربه کردمو یادم نمیره

مثلا اولین قرارمون....

اولین بوسمون

اولین باری که دستمو گرفتی

اولین برف بازیمون باهمو...

خواستم بگم تلافی عشق اولتو سر من در اوردی

ولی من عین تو نامرد نیستم و برات ارزوی خوشبختی میکنم🙂🖤

امشب اخرین شبیه که به یادتم💔

تموم خاطراتمونو امشب کفن کردمو به خاک سپردم🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 😢خدا به دلت آرامش بده

فدات ولی ارامشم زمانی برمیگرده که برگرده😔دیونه شدم همه حرفای دلمو تو یاد داشت هام نوشتم اگ ببینی ازم میخندی حسابی میگی این دیونس😭😭

مثل حیون ازم سو استفاده کرد اخر سرم عین دستمال پرتم کرد و رفت هرکاری میکنم نمیتونم با نبودش کنار بی ...

کاری که شده گور باباش تا حالا کسی از دوری کسی نمرده خودت سرگرم کن کارماشو پس میده فیلم طنز ببین برو بیرون زندگی کن ،راستش منم از دوری کسی که دوسش داشتم ناراحت بودم ولی این چن وقت اینقدر تاپیک شکست عشقی خوندم به بقیه دل داری دادم حس میکنم خودم قوی شدم بیخیالش شدم  😂💔

فدات ولی ارامشم زمانی برمیگرده که برگرده😔دیونه شدم همه حرفای دلمو تو یاد داشت هام نوشتم اگ ببینی از ...

نه عزیزم کاملا درک میکنم کسی که عاشق بوده امکان نداره به عاشق بخنده قول میدم بخونم گریه میکنم

خودمم میدونم ولی قلبم داره اتیش میگیره هم دوسش دارم هم دلم میخواد فراموشش کنم نمیدونم چع حسه لعنتییی ...

عادیه که هنوز بی قرارش باشی فراموش کردنش زمان میخاد یه روزه نیومده که بخاد یه روزه فراموش بشه

منتها خودت به خودت کمک کن زندگی بعداز اونم جریان داره وو باید سعی کنی بهترین بشی که اون اقا حسرت نداشتنت رو بخوره 

کاری که شده گور باباش تا حالا کسی از دوری کسی نمرده خودت سرگرم کن کارماشو پس میده فیلم طنز ببین برو ...

دقیقا همینکارو میکنم

خیلی رو خودم کار میکنم 

از وقتی اون رفته کلی تغییر کردم ولی خب بازم حای خالیش حس میشه😢

دقیقا همینکارو میکنم خیلی رو خودم کار میکنم  از وقتی اون رفته کلی تغییر کردم ولی خب بازم حای ...

اگه شرایطشو داری برو پیش روانشناس یا برو سر کار با رفیقات باش شمارش پاک کن چکش نکن باید بپذیری که دیگه نمی خوایش حتی اگه برگرد بعد می تونی کم کم فراموشش کنی

ولی مشکل اینجاس که اگه برگرده می پذیریش نه؟

نه عزیزم کاملا درک میکنم کسی که عاشق بوده امکان نداره به عاشق بخنده قول میدم بخونم گریه میکنم

بیشتر ناراحتیم اینجاس هیچکی درکم نمیکنع میگن همش هوس زود گذرع ولی نیس