2777
2789
عنوان

بی وفای من💔

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 28 پست
عادیه که هنوز بی قرارش باشی فراموش کردنش زمان میخاد یه روزه نیومده که بخاد یه روزه فراموش بشه منتها ...

باور کن خیلی داره میگذره اما روز به روز دلتنگ تر میشم دیگه نمیدونم چیکار کنم حتی یبارم دست به خودکشی زدم

اگه شرایطشو داری برو پیش روانشناس یا برو سر کار با رفیقات باش شمارش پاک کن چکش نکن باید بپذیری که دی ...

سرکار که نمیتونم چون دانشگاه دارم

بعد قرص اعصاب و اینا که نمیدن؟چون من یبار خودکشیم داشتم

نه اصلا چک نمیکنم چون بدتر حالم خراب میشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر ناراحتیم اینجاس هیچکی درکم نمیکنع میگن همش هوس زود گذرع ولی نیس

میدونم منم بهم میگفتن ولی تنها خودتی که میدونی نیست .البته من مجبور بودم خودمو مشغول کنم و بهش فکر نکنم چون دیگه مال من نبود😭😭😭هنوزم که هنوزه بعد چندین سال میبینمش کلی ناراحت میشم و گریه میکنم درخلوت

سرکار که نمیتونم چون دانشگاه دارم بعد قرص اعصاب و اینا که نمیدن؟چون من یبار خودکشیم داشتم نه اصلا ...

برو پیش تراپیست بنظرم خیلی می تونه بهت کمک کن دانشگاهم داری خوب کع به درس دانشگاهت برس ایشالله همه چی درس میشه من همیشه با این جمله زندگی میکنم که زور خدا از همه بیشتر همه چی بسپار به خودش شاید اگه اونجوری که تو میخواستی میشد بعدا پشیمون میشدی دعا میکردی برگردی تو این شرایط من واس مسائل احساسی به خدا میسپارمش ولی برای کار درس اینا خودمم تلاش میکنم اگه خدا بخواد میشه نگران نباش تو فقط ادامه بده به زندگیت

تو میخندی در انجایی کع قبلا گریه کرده بودی 🙂

میدونم منم بهم میگفتن ولی تنها خودتی که میدونی نیست .البته من مجبور بودم خودمو مشغول کنم و بهش فکر ن ...

دقیقا منم همین حالو دارم

فقط تظاهر به خوب بودن میکنم

اما بدترین قسمتش اونجاس که بخاطرش تو رو همه وایسادم ولی اون وسط راه ولم کرد و همه دارن طعنه میزنن میگن روت سیاه شد

برو پیش تراپیست بنظرم خیلی می تونه بهت کمک کن دانشگاهم داری خوب کع به درس دانشگاهت برس ایشالله همه چ ...

بخدا همین کارو میکنم

تو بدترین شرایط بودم ولی خوندمو کنکور قبول شدم ولی خب بازم ته دلم میگم کاش بود اوتم ولی خب تنها خواستم ازخدا اینه بتونم فراموشش کنم

بخدا همین کارو میکنم تو بدترین شرایط بودم ولی خوندمو کنکور قبول شدم ولی خب بازم ته دلم میگم کاش بود ...

میفهممت منم کنکوریم با فکر اون کاش منم قبول شم .

امیدوارم همه چی درس شه واز ته قلبت بخندی ❤🙂

دقیقا منم همین حالو دارم فقط تظاهر به خوب بودن میکنم اما بدترین قسمتش اونجاس که بخاطرش تو رو همه و ...

بی خیال عزیزم همه ما باید یه جایی برسیم که حرف مردم برامون مهم نباشه یه نوشته بودکه خیلی به دلم نشست (مثل مویت حرف مردم رو رها کن پشت گوش)همیشه یه چیزی برا گفتن دارن مردم