2777
2789

مخصوصا پسر عموت باشه 

که باعث این نام کاربری من شده باشه واقعا خیلیه

درکت میکنم

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخصوصا پسر عموت باشه  که باعث این نام کاربری من شده باشه واقعا خیلیه درکت میکنم

و منی که از قضا پسر عموش هم بودم و رفت🥲💔

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

💔

توصیه میکنم به هیچ عنوان با فامیل وارو عشق و عاشقی نشید چون اگه بره ، خیلی خیلی گرون تموم میشه براتون بخصوص که دختر هم هستید

چرا نرسیدی بهش  داستانتو بگووو

یه بار تو باغ بودیم دو تایی رو ی تاپ نشسته بودیم بهم گفت دوستم داره یه چند تا حرف های قشنگ دیگه که نمیگم یاد اوری نشه برام..

منم چون دوسش داشتم ولی در عین حال هم بچه بودم قبول کردم که باهم بریم تو رابطه همه چی خوب بود زندگی من رویایی بود تا این که یکی از همون شب ها یه دختر بهم پیام داد و حقیقتی راجب خودش و عشقم بر ملا کرد که ای کاش هیچوقت نمیفهمیدم ای کاش کور میشدم هیچوقت نمیخوندم 

تا این که میرم کات میکنم با هزار دلیل و افسردگی بعدش هم همین شهریور ماه بود دیدمش با دختر داشتن دست تو دست راه میرفتن با این که تا شب قبل اون روزی که با دختر ببینمش هنوز بهم پیام میداد میگفت دوست دارم منم ته دلم و به همین دوسم داشتن هاش خوش میکردم اما دیگه چه فایدههه🥺

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
و منی که از قضا پسر عموش هم بودم و رفت🥲💔

میدونم واقعا درد داره💔

دیگه الان وابسته اش هستم ..... چه کنم؟

فراموشش کن ازش متنفر شو تنها راه همینه ، واقعا من کوچیک شدن تو فامیل رو دیدم .... 

چرا باید هم خودم و خانوادم کوچیک میشدن جلو همه فامیل بخاطر دختره ، 

شما با خودت همچین کاری رو نکن💔