2777
2789

سلام سلام همه شیرین عسلا«دقیقن همون بسکوئیته منظورمه»😄

بچه ها من نه مشاورم نه چیزی،محصل هستم و از وقتی یادمه مثل بلدزر درس خوندمااااا مثل بلدزر

خیلی به خودم فشار وارد میکردم ولی از اول سال نتیجه ای که دوس داشتمو نمیگرفتم،الان چند وقته راحشو پیدا کردم،چیزی الکی از خودم در نمیارم و دارم تجربیات خودم رو باهاتون به اشتراک میزارم.

بچه ها با این روش ها نخونده هم۱۹ونیم میگیری،اگه دوست دارین حاضری بزنید تا تجربیاتم رو باهاتون به اشتراک بزارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاضر

فردا هم امتحان دارم 

دعام کنید

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

گفتی لایکم کن

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

ببیند شیرین عسلاااا

بچه ها من انقدر درس میخوندم که شبی نهایتش۴ساعت میخوابیدم«فاز انیشتین برداشته بودم»آخرشم امتحان۱۰نمره ای رو۶میگرفتم..

ببینید شیرینا،چشمام مشکل پیدا کرد و رفتم دکتر و آقای دکتر تأکید کردن که باید شبارو حتمننننن بخوابم

خب نهایتن دیگه تا۱۲درس میخونم و حداقل حداقللللش شبی۶ساعت رو میخوابم،بچه ها خدااا سر شاهده سر کلاس همه چیزو یاد میگیرم اصن انیشتینی شدم واسه خودم😎

حالا برید کنار انیشتینی نشید

بچه ها ساعت مطالعم کمی اومد پایین تر اما با کیفیت تر شد

نکته دوم اینه که هرموقع حس کردین کشش ندارین،درس و بزارید کنار و بیست دقیقه ورزش کنید یا آهنگ گوش بدین تا تمرکزتونو بدست بیارین،مغز ما مثل یه آدم لجباز میمونه به زور نمیتونی یه چیز و بهش بقپولونی

یه کاغذ بزار کنار دستت هر فکر مزاحمی میاد تو ذهنت رو بنویس 

بچه ها استرستونوووو قبل امتحان کنترل کنید و نفس عمیق بکشید و ذکر بگید خیلی تاثیر داره خیلی

و نکته آخر نقش کلمن رو بازی کنید،یا۲۰۰لیتری

همششش آب بخورید نمیدونید که چقدر توی فهمتون تاثیر داره،یه بطری آب بزار کنار دستت همینطور که درس میخونی آب بخور