2777
2789

از مامانت دلش پر نیست؟ چون مثلا طرف میگه سر دختراش بیاد

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله من هم یه زن داداش داشتم که رو در رو برا خراب شدن زندگی خواهرم دعا میکرد بااینکه ما همش باش خوب بودیم ولی خدا رو شکر خودش زندگیش خراب شد 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

ولش کن بیخیال 

زن دایی من تا با دایی خوب بود همش خونه بابام بود همش از مامانم مشورت میگرفت مهمانداریای سنگینشو مامانم میرفت براش تدارک میدید خونه شون کنار خونه بابام بود همه چی مامانم بعد که طلاق گرفتن از هم 

گفته بود فلانی که برادرش گفته از من خوشش میاد فلانی اومده بامن صحبت کرده منم  به برادرش جواب مثبت دادم حالا زندگیم خراب شده ( من تازه اون سال عقد کردم ) گفته بود ان شالله سر دخترش بیاد 

هی تا خدا نخواد هیچی نمیشه 

قول ما با دعای گربه شاشو بارون نمیا 

خداروشکر روز به روز بهترم بعد ۵ سال و نیم که میگذره از اون موقع 

مامانمم گفته بود جا دستت درد نکنه اومدم باهات صحبت کردم خیر سرم دیدم ۳۲ سالته گفتم اگه باهم جور میشین عقد کنین شوهرت بدم تا باهم خوب بودین من خواهرشوهر عزیزه بودم حالا باهم نساختین من بده شدم 

خودت بچه نبودی بالای سی سال سنت بود فکرات میکردی حرفات با برادرم میزدی هیشکی مجبورت که نکرده دوس نداشتی میبایس بله نگی والا 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت