2777
2789

بچها مامان بابام حدود یکساله خیلییی دعوا میکنن دعواهای بد مامانم خیلی زن خوبیه راه میاد با اخلاقای بد همچیش خوبه خدایی ولی بابام با رفتار یا حرفاش ادمو خورد می‌کنه کلا زبونش نیش دارع حالا چندروز پیش دعوا کردن قرار شد دیگه جدا کنن راهشونو هرکی بره پی زندگی خودش ولی بابام نتونست مامانمم گفت فقط برای تایم خواب میشه بیای بچها من دوست ندارم باهم باشن چون مدااام دعواهای شدید دارن که اعصاب روانمون بهم میریزه بار اولشونم نبوده

حالا من همش دلم برای بابا می‌سوزه برای اینکه اینجوری نادیده می‌گیرنش زندگیمون خراب شده

این نادیده گرفتن حاصل رفتار خودشه ولی بازم نمی‌دونم چمه

همش یاد این میوفتم که پریروز داشتم از دندون درد میمردم اومد دستمو گرفت باهام خوب بود

چیشد اخه چرا باید این‌جوری بشه که هممون ناراحت باشیم مامانم نمیتونه ببخشع کاملا از چشمش افتاده بابام 

درکت میکنم‌‌‌... آدم زندگی هم نبودن و فقط دارن همو تحمل میکنن 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم‌‌‌... آدم زندگی هم نبودن و فقط دارن همو تحمل میکنن 

اخه گناه من چیه این وسط سه تا بچه ایم کوچولوعه که نمیفهمه چیزی بزرگه هم هیچی براش مهم نیست فقط من این وسط همش اذیتم

اخه گناه من چیه این وسط سه تا بچه ایم کوچولوعه که نمیفهمه چیزی بزرگه هم هیچی براش مهم نیست فقط من ای ...

صبر داشته باش عزیزم درست میشه همه چیز 

به تعادل و آرامش می‌رسی آن‌هنگام که نه نظرات دیگران و نه قضاوت‌ها و برداشت‌های آنان برایت اهمیتی ندارد و آگاهانه تصمیم می‌گیری و جسورانه اقدام می‌کنی:♡
اخه گناه من چیه این وسط سه تا بچه ایم کوچولوعه که نمیفهمه چیزی بزرگه هم هیچی براش مهم نیست فقط من ای ...

چاره چیه عزیزم باید تحمل کرد...امیدوارم برن پیش مشاور یا رفتارشون درست شه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
امیدوارم بودنش مشکله نبودنشم مشکل

تو سعی کن قوی باشی و کمتر اذیت شی جدا نمیشن مطمعن باش شاید مامانت لو نمیده و قصدش اینه بابات درست شه شماهم اگه میتونید رو بابات کار کنید اخلاقشو تغییر بده دله مامانتو دوباره بدست بیاره

به تعادل و آرامش می‌رسی آن‌هنگام که نه نظرات دیگران و نه قضاوت‌ها و برداشت‌های آنان برایت اهمیتی ندارد و آگاهانه تصمیم می‌گیری و جسورانه اقدام می‌کنی:♡

هر کاری بززگترت کرد شما هم بکن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

🥺 درست میشه عزیزم 

زمان حل میکنه مشکلتونو شاید بدون همدیگه حالشون بهتر بشه گرچه قطعا شما جای خالیشو حس میکنی

اگه قرار شد پدرت فقط شبا بیاد خونه خودت همیشه پیگیرش باش درطول روز تلفنی باهاش صحبت کن یا هفته ای یبار باهاش برو بیرون اگه موقعیتش بود کم کم چالشا حل میشه