2777
2789

من تازه شروع کردم،دکتر میرم،برنج فقط برای نهاره،هفته ای سه روز اونم یه کفگیر،خورشت سه قاشق،کمی ماست،چند تا زیتون،سالاد یا سبزی،شام هم یه پیاله سوپ،یا نون و پنیر و سبزی که نونش به اندازه یه کف دست نون سنگکه،ناشتا ۱ لیوان آب ولرم با دو ق م دانه چیا،میان وعده هم دارم دو تا میوه یا چند تا بادوم مثلا،روزی ۲۰ دقیقه رقص و ۲۰ دقیقه حلقه

من تازه شروع کردم،دکتر میرم،برنج فقط برای نهاره،هفته ای سه روز اونم یه کفگیر،خورشت سه قاشق،کمی ماست، ...

سوپ گزاشتنی خالی می‌خورید یا با نون  برا ناهار چی درست میکنید جزبرنج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ گزاشتنی خالی می‌خورید یا با نون  برا ناهار چی درست میکنید جزبرنج

سوپ با نون و سبزی و یه پیاله ماست،نهار کباب تابه ای با یه کف دست نون،یا جوجه،آبگوشت یه تیکه گوشت و یه پیاله نخود و همون قدر نون،کلا همه غذاها یک سوم شده مقدارش

صبحانه چی

نون و یه تیکه پنیر و دو تا گردو،یا یه تخم مرغ آب پز با گوجه،یه قاشق عسل و نون ،همه نون ها همون یه کف دست نون سنگک،یا سه کف دست نون لواشه،یه پیاله عدسی یا حلیم بدون روغن،میان وعده دو ساعت بعد از صبحانه ست،میان وعده عصر ۴ ساعت بعد از نهار،صبحانه و شام باید زود خورده بشه،دو ساعت قبل از خواب هم چیزی نباید بخوریم،چایی بدون قند آزاده،امید وارم به دردتون بخوره،غذاها همون غذاهای همیشگیه ،نگید چون برنج نمی‌خورم پس یه پیاله یا کاسه خورشت بخورم،خورشت هم قسمت بی روغنش رو بخورید