2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 186 پست
دارو استفاده کردی عزیزم؟

اینماه فقط ویتامین و ورزش و رژیم و بادکش ودوفاستون و....انجام دادم روز ۱۶سونو دادم یه تخمک ازاد کرده بودم دومی ۲۱بود که آمپول ازاد سازی هم زدم سونو عالی بود ماهای قبل  قرص و.....میخوردم ولی تنبلی و .....داشتم انشاالله اینماه بگیره انتظار خیلی سخته😢😍مطمئنم بزودی زود خدا خوشحالمون میکنه 

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی همین نی نی سایت دیدم با همین بی بی مثبت ولی باردار نبودن😣 فردا میرم ازمایش اینجا بهتون خبر مید ...

انشاءالله مثبته 

حتما آزمایش بده

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
اینماه فقط ویتامین و ورزش و رژیم و بادکش ودوفاستون و....انجام دادم روز ۱۶سونو دادم یه تخمک ازاد کرده ...

چقدر عالی 😍😍

ان شاءالله خدا یه نی نی سالم و صالح روزیت کنه عزیزم

دنیا همه هیچ 🌿
اینماه فقط ویتامین و ورزش و رژیم و بادکش ودوفاستون و....انجام دادم روز ۱۶سونو دادم یه تخمک ازاد کرده ...

جمعه چندم سیکلت میشه؟چرا زودتر بی بی نذاشتی

من امروز ۳۰ سیکلم بود و ۱۷ روز بعد از امپول

دنیا همه هیچ 🌿
جمعه چندم سیکلت میشه؟چرا زودتر بی بی نذاشتی من امروز ۳۰ سیکلم بود و ۱۷ روز بعد از امپول

۲۸ سیکلم میشه نه دیگه تست نمی زنم دوفاستون میخورم و همیشه ۴روز بعد خوردن دوفاستون پریود میشم که میوفته جمعه اگه باردارم که پریود نمیشم ولی اگه باردار نیستم حتما پریود میشم مطمئنم

خدایاشکرت
۲۸ سیکلم میشه نه دیگه تست نمی زنم دوفاستون میخورم و همیشه ۴روز بعد خوردن دوفاستون پریود میشم که میوف ...

خوب طاقتی داری 😄😄ان شاءالله که بارداری

الان از ازمایشگاه اومدم گفت شب جواب اماده میشه

دنیا همه هیچ 🌿
خوب طاقتی داری 😄😄ان شاءالله که بارداری الان از ازمایشگاه اومدم گفت شب جواب اماده میشه

چه کنم دیگه انشاالله 😍🙈

چقدر دیر ما اینجا ۱ یا ۲ ساعته جواب بهت میدن

خدایاشکرت
چه کنم دیگه انشاالله 😍🙈 چقدر دیر ما اینجا ۱ یا ۲ ساعته جواب بهت میدن

اره فکر کنم همه جا همینطوری باشه

این ازمایشگاه سر خیابونمون بود به ناچار رفتم اینجا😄

دنیا همه هیچ 🌿
اره فکر کنم همه جا همینطوری باشه این ازمایشگاه سر خیابونمون بود به ناچار رفتم اینجا😄

استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه انشاالله دوتاییمون باردار باشیم🙈😍

خدایاشکرت