2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 186 پست
سلام مثبته عزیزم آز بده انشاالله بتا بالا باشه،منم ۵روزه از آمپولم میگذره دعا کن باردار باشم

ان شاءالله باردار باشی عزیز دلم..اصلا برای زدن بی بی چک عجله نکن..من روز ۱۴ بعد امپول منفی شد ولی روز ۱۷ مثبت

دنیا همه هیچ 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها

روزتون بخیر

الان جواب ازمایش و زنگ زدم پرسیدم

مثبت بود مقدار بتا ۱۰۹

انگار توی خواب و رویا هستم و از ته دلم دعا میکنم براتون ک حاجتتون روا بشه ان شاءالله

دنیا همه هیچ 🌿
سلام بچه ها روزتون بخیر الان جواب ازمایش و زنگ زدم پرسیدم مثبت بود مقدار بتا ۱۰۹ انگار توی خواب ...

خواهش میکنم دعام کنید ک سالم باشه 

دنیا همه هیچ 🌿
سلام بچه ها روزتون بخیر الان جواب ازمایش و زنگ زدم پرسیدم مثبت بود مقدار بتا ۱۰۹ انگار توی خواب ...

چرا تگم نکردی یا ریپلی هی منتظر 

ایییییی جاااااااان مبااااااارکههههه عزیزم 😍😍😍انشاالله سالم و صالح بدنیا بیاد عزیزم تروخدا از ته دلت واسم دعا کن منم باردار باشم 🥺😍🙈

خدایاشکرت
چرا تگم نکردی یا ریپلی هی منتظر  ایییییی جاااااااان مبااااااارکههههه عزیزم 😍😍😍انشاالله سالم ...

بلد نیستم تگ کنم 🥺

قربون تو عزیزم..ان شاءالله یه نی نی سالم و صالح خدا روزیت کنه

دنیا همه هیچ 🌿