2777
2789
عنوان

غذای رژیمی

193 بازدید | 18 پست

خانومای گل کسی لیست غذاهای رژیمی و بدون ضرر داره 

میخام بعد عروسی فقط غذای رژیمی بپزم نه هر غذایی 

دوستان نت هم میزنم غذای خوب نمیاره از کجا بدست بیارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عدسی 

سوپ

جوجه کباب 

سینه مرغ بخار پز و سبزیجات 

ساندویچ تخم مرغ 

استیک گوشت ( بدون روغن راحت میشه گریل کرد ) 

اگه بدن نمیاد من ماهی رو مزه دار میکنم و میزارم بخار پز شه خوشم میاد راستش به شخصه) 

سیب زمینی کبابی هم خوبه.تو خونه که زغال نمیشه هرروز بپا کنی.تو قابلمه سنگ بخر بریز کفش سیب زمینی رو بذار روش تا بپزه بعد با نمک و فلفل و اویشن بخور.میتونی هم تو فر کبابی کنی.یا تو قابلمه با روغن خیلی کم درحد ۱قاشق سیب زمینی و بشوری با پوست خرد کنی و مزه دار کنی و درقابلمه رو بذلر زیرش و کم کن تا حالت کبابی بشه

عدسی  سوپ جوجه کباب  سینه مرغ بخار پز و سبزیجات  ساندویچ تخم مرغ  استیک گوش ...

سینه مرغ چجوری بخار پز میکنی 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
سینه مرغ چجوری بخار پز میکنی 

ببین من از این ابکشای فلزی دارم داخل یه قابلمه آب میریزم اون آبکش روش میزارم بعد مرغ و سبزیجات رو میریزم و در قابلمه رو میزارم 

البته همینجوری داخل آب هم بزاری خوب میشه من یه دونه سیر و پیاز هم میندازم داخلش با هویج ولی خب بروکلی یا قارچ و اینارو جدا میپزم مزش بد نشه

سیب زمینی کبابی هم خوبه.تو خونه که زغال نمیشه هرروز بپا کنی.تو قابلمه سنگ بخر بریز کفش سیب زمینی رو ...

من خوب می‌شورم پوست شو بعد از وسط نصف میکنم کف تابه نمک میریزم بعد سیب زمینی هارو میزارم و درسم می‌بندم یه ساعتها میپزه

ببین من از این ابکشای فلزی دارم داخل یه قابلمه آب میریزم اون آبکش روش میزارم بعد مرغ و سبزیجات رو می ...

اها زودپزم از این آبکش داره مزش بد نمیشه؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش