2777
2789
عنوان

وحشتناک 😱

378 بازدید | 15 پست

بچه ها دیشب خواب دیدم شوهرم خوابیده بعد از تو اتاق جنا دارن لباساشو پرت میکنن کلا پخشو پلا کرده بودن لباساشو منم بیدارش میکنم میگم پاشو پاشو جنا دارن لباساتو بهم میریزن شوهرمم بیدار نمیشد منم میترسیدم بعد پسرمو خوابوندم ی چیزی از پنجره اومد تو گرفتمش دیدم ی بچه اس دختر بود گفتم وایسا ببینم بچه کی هسی تو اومدی تو پشتش ب من بود برش گردوندم سمت خودم موهای مشکی بلند داشت جلوش چتری چشای درشت مشکی فقط مردمک داشت گفتم اینجا چیکار میکنی مامانت کو یهو چشاش قرمز قرمز شد گف اسم مامانم سیروسه ی کاغذم بود روش نوشته شده بود سیروس گفتم سیروس ک اسم زن نیس با خودم گفتم لابد تو جنا سیروس اسم زنه گف مامانم زنه اونه ب سمت شوهرم اشاره کرد منم ترسیدم گفتم نکنه مادرش بیاد بچه منو بکشه بچه خودشو برداره بره خیلی ترسیده بودم یهو پریدم از خواب دیدم ساعت نزدیک ۴ صبحه بنظرتو چی میتونه باشع مسخره نکنید میدونم یکم خنده داره ولی خیلی تو خواب ترسیدم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاهر خنده دار چیه من زهره ام رف همین ک خوندم😐😂

اخه بعضیا مسخره میکنن . بخدا خیلی ترسیدم انقد ک از خواب پریدم از ترس 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

اگه سیروس بیاد چیکار کنم😐💔

امشب خوابم نمی‌بره شوهرمم نیست

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
اخه بعضیا مسخره میکنن . بخدا خیلی ترسیدم انقد ک از خواب پریدم از ترس 

بعضی وقتا که ذهن پذیشون یا خسته باشه، همچین خوابایی میتونیم ببینیم

هرخوابی صرفا دلیل خاصی نداره و خیال پردازی ذهنه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
اسم مامانشم بود 😪

یه قرآن با چاقو بزار بالا سر خودتو بچت موقع خواب 

۴ تا توحید بخون فوت کن به چهار طرفت و راحت بخواب نگران نباش خدا مواظبتونه❤️

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
مرسی فدات 🌹

قربونت