2777
2789
عنوان

بابای کثافتم شبیه میمونه 😒😤

316 بازدید | 14 پست

از ذات کثیفش بگیر تا روانی بودنش تو این چند سال پیش هر روانشناسی رفتم گفت بابات باید بستری بشه!!  حالا امروز میخنده به مامانم میگه حیف من تو که صورتت هین شغال است،  اخه اشغال تو هین میمونی یک روز صبح از خواب بیدار شدم دیدم میره سر کار همینجوری بود شلخته و...  بعدش ازش ترسیدم اخ اخ ازت متنفرم 🤬🤬

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان میخواستم بهت بگم الان به توپ میبندنت آخه عزیز من اینجا میگی که چی بشه مگه دردی ازت دوا میکنه؟ نه پس نباید بگی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

والا ما فقط اینجا دیدیم همش فحش پدر و مادر میدن  یه سری هم سریع میگن قضادت نکن  همه پدر ...

راست میگن بخدا بعضیا از پدر مادر بودن فقط اسمشو دارن

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

راست میگن بخدا بعضیا از پدر مادر بودن فقط اسمشو دارن

ابنو قبول دارم 

ولی دقت بکنی خیلی وقتا سر غر زدن های طبیعی پدر و مادرا میان

اینجا 

فحششون میدن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

کسی درک نمیکنه مگر اینکه تجربه کرده باشه اینجا همه میگن هر چی باشه حق نداری اعتراض کنی باید بشینی سر جات سکوت کنی چون باباته بالاخره اما نمیفهمن ما چی کشیدیم از بچگی ..تاپیک آخر منو بخون 

ابنو قبول دارم  ولی دقت بکنی خیلی وقتا سر غر زدن های طبیعی پدر و مادرا میان اینجا  فحشش ...

ن اونو من قبول ندارم می‌دونی من خودمم خیلی اذیت شدم سر این موضوع ولی دلم نیومد بهشون فحش بدم ولی خب بعضیا صبر و تحمل ندارن

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

ن اونو من قبول ندارم می‌دونی من خودمم خیلی اذیت شدم سر این موضوع ولی دلم نیومد بهشون فحش بدم ولی خب ...

چی بگم والا

خدا خودش کمک همه بکنه

گلم

عزیزم

منم هیچوقت دلم

نمیاد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم