lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 عنوان هدیهی تولد 118 بازدید | 24 پست برای دختر 17 ساله چی پیشنهاد میدید ؟!به لوازم آرایشی و این چیزا علاقه نداره ..خواهرمه، تا دو تومن احتمالا میتونم براشخرج کنم 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️ 1402/10/17 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28015 پلاک طلای اسمش هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
کدبانو۱ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 6045 پلاک طلای اسمش چهار پنج ملیون میشه . اللهم عجل لولیک الفرج 💚
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 پول بهتره کارت هدیه. نه راستش از اون آدما نیستش کهبا پول خوشحال شهبا هدیه خیلی خوشحال میشه .. هرچند کوچیک 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28015 چهار پنج ملیون میشه . چند صوت میتونه بخره من اون روز پرسیدم ۱/۵۰۰ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 طلای ریز. براش پسانداز خوبیه آره اتفاقا بهش فکر میکردمولی بنظرم خیلی میشد قیمتشاز قیمت طلا خبر ندارمیکم دیگه روش بزارم ؛ با سه تومن میشهیه تیکه طلا بخرم بنظرتون ؟! 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
کدبانو۱ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 6045 چند صوت میتونه بخره من اون روز پرسیدم ۱/۵۰۰ امضات جالبه صلوات فرستادم برات .رسیدی بهش؟ اللهم عجل لولیک الفرج 💚
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28015 آره اتفاقا بهش فکر میکردم ولی بنظرم خیلی میشد قیمتش از قیمت طلا خبر ندارم یکم دیگه روش بزارم ؛ ب ... اره میشه گوشواره پلاک انگشتر هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
کدبانو۱ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 6045 آره اتفاقا بهش فکر میکردم ولی بنظرم خیلی میشد قیمتش از قیمت طلا خبر ندارم یکم دیگه روش بزارم ؛ ب ... چه آبجی مهربونی هستی شاغلی شغلت چیه ؟ اللهم عجل لولیک الفرج 💚
crying_fish عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 744 آره اتفاقا بهش فکر میکردم ولی بنظرم خیلی میشد قیمتش از قیمت طلا خبر ندارم یکم دیگه روش بزارم ؛ ب ... ارهه. اگه تو بازار طلا فروشان بگردین مغازههایی هستن درحد ۷۰۰ ت هم دارن. حتی کمتر
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 اره میشه گوشواره پلاک انگشتر فکر میکنم پلاک بهتره 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28015 امضات جالبه صلوات فرستادم برات .رسیدی بهش؟ نه فعلا عزیزم ممنونم ازت دلت شاد😊❤ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖