lariya مدیر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 عنوان هدیهی تولد | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 24 پست برای دختر 17 ساله چی پیشنهاد میدید ؟!به لوازم آرایشی و این چیزا علاقه نداره ..خواهرمه، تا دو تومن احتمالا میتونم براشخرج کنم 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️ 1402/10/17 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roz۲۳ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 3203 آره اتفاقا بهش فکر میکردم ولی بنظرم خیلی میشد قیمتش از قیمت طلا خبر ندارم یکم دیگه روش بزارم ؛ ب ... آره الان طلاهای سبک هست مردم علاج در وطن است...
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 چه آبجی مهربونی هستی شاغلی شغلت چیه ؟ قربونت برم عزیزم لطف داری راستش توی خونه بخاطر بیکاری بابچههای اقوام یا آشناها و همسایهها منطق و ادبیات و فلسفه کار میکنمخودم دبیر نیستم ..این هم نمیشه گفت شغلمه ؛ یه طور سرگرمیهیه کوچولو هم درآمد دارم 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
کدبانو۱ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 6045 نه فعلا عزیزم ممنونم ازت دلت شاد😊❤ فدات. انشالله به زودی میرسی😍 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 ارهه. اگه تو بازار طلا فروشان بگردین مغازههایی هستن درحد ۷۰۰ ت هم دارن. حتی کمتر مرسی عزیزمنمیدونستم 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
کدبانو۱ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 6045 قربونت برم عزیزم لطف داری راستش توی خونه بخاطر بیکاری با بچههای اقوام یا آشناها و ه ... خیلی هم عالی گلم💓 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 آره الان طلاهای سبک هست ممنونم قشنگم💋 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28291 فکر میکنم پلاک بهتره اینجور تو قیمت طلافروشی قیمت کردم بدون زنجیر ۷۰۰ هزار تومن چند صوته تک پلاکم ۴۰۰ تومن هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28291 فدات. انشالله به زودی میرس ی😍 سلامت باشی مرسی قشنگم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 اینجور تو قیمت طلافروشی قیمت کردم بدون زنجیر ۷۰۰ هزار تومن چند صوته تک پلاکم ۴۰۰ توم ... چقدر نازن اینااااعزیزم مرسی بابت راهنماییتعالیه .. اگه بتونم یه چیزی تویهمین سبک پیدا کنم خیلی خوب میشه 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 28291 چقدر نازن ایناااا عزیزم مرسی بابت راهنماییت عالیه .. اگه بتونم یه چیزی توی همین سبک پیدا کنم خیلی ... انشالله بسلامتی و دلخوشی عزیزم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖