2777
2789

خیلی بد شده خیلی 

کاش این قانون عوض شه

فکر میکنم میخوان تعداد کاربری ها کم نشه تعلیق دائمی ندارن انگار 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

انقد که همه رو زدن الکی تعلیق کردن و حذف تاپیک هم دست کاربرا نیست، احتمالا تعداد تاپیک ها کم شده مجبورن بخاطر تبلیغات گرفتن اینجوری پیش برن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باحاله ک😂دیگ طرف بخاطر این ک دستش رو میشه نمیتونه خودشو تعلیق کنه

من تاحالا ندیدم کاربری ک معلق بشه و تاپیکاش بمونه، اسم یه نفرو بگین ک برم ببینم😂

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
باحاله ک😂دیگ طرف بخاطر این ک دستش رو میشه نمیتونه خودشو تعلیق کنه من تاحالا ندیدم کاربری ک معلق ...

خب معلوم نمیشه که، ما اصلا نمی‌فهمیم تعلیق شده، فقط خود کاربر متوجه میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

باحاله ک😂دیگ طرف بخاطر این ک دستش رو میشه نمیتونه خودشو تعلیق کنه من تاحالا ندیدم کاربری ک معلق ...

تکلیف من که با سیم شوهرم عضوم و کلی پشت سرش غیبت کردم‌چیه 😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب معلوم نمیشه که، ما اصلا نمی‌فهمیم تعلیق شده، فقط خود کاربر متوجه میشه 

هیچی نمیزنه؟ خب حداقل تاپیکاشو نشون بده ولی بالای تاپیکاشم بنویسه این کاربر پس از ۳۰ روز وصل میشود

هیچی نمیزنه؟ خب حداقل تاپیکاشو نشون بده ولی بالای تاپیکاشم بنویسه این کاربر پس از ۳۰ روز وصل میشود

اینجوری که من شنیدم نه، اصلا مشخص نمیشه 

با این کاربریت؟

اره همین 

این ک ۵ تا تاپیک داری😐 تو دو هفته میتونی پاکشون کنی

دردم تاپیکا نیست کامنتامه 🥲۱۸ هزار کامنت

دردم تاپیکا نیست کامنتامه 🥲۱۸ هزار کامنت

@نی_نی_یار_پنج  

سلام

نی نی یار اگ ی فردی نزدیک تولد کاربریش، درخواست معلق شدن بده، با توجه ب این ک دیگ تعلیق مثل گذشته رو نداریم، باز هم پیام تبریک کاربری ب صاحب سیمکارت ارسال میشه؟

@نی_نی_یار_پنج     سلام نی نی یار اگ ی فردی نزدیک تولد کاربریش، درخواست معلق شدن بده، ب ...

عشقم نمیخوام لغو شم😂😂میگم کاش حداقل یه گزینه حذف کامنت میذاشتند  مشکل ما حل میشد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12659004/وقتی-تعلیق-بشید-دیگه-نمیزنه-به-اطلاعات-این-کاربر-دسترسی-ندارین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز