2777
2789
منم باردارم اونطور ک مثل سوپ درس میکنن دیدم هوس کردم 😂 با اینکه خیلی ها بد تعریف میکنن ب خاطر بوش

پس برا خودتم عالیه حتما درست کن اینقدر خوشمزست نه بو نداره پای تازه بخر هیچ بویی نداره بعدم شما بو رو با پیاز و ادویه کاملا میگیری اینقدر خوشمزه 

اگه ماکارانی سوپی دوست داری ازاین ماکارانی ریز ها بخر ک مخصوص سوپ هس ده دقیقه ماکارانی بریز تو اون خورشت هم بزن بیار سر سفره همراه نارنج یا لیمو عالیه اگه جعفری دوست داری جعفری هم خورد کن کنارش بیار خیلی خوبه 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزمممم امتحان میکنم امشب حتما😁😂

فدات ان شاالله نوش جونت امشب بیا بگو چطور بود 😊فلفل دلمه تیکه بزرگ بزن بنداز عطرش خیلی خوبه خواهر شوهرم همیشه میگه با سن کمت و حساس بودن من غذاهات عالیه یکیش بخاطر اون فلفل دلمه هس

نه کلا هرچی باشه میخوریم زیاد به این چیزا حساس نیستیم فقز دخترم ادا در میاره گوشت گوسفند نمیخوره منو ...

خب خداروشکر 

گوشت گوسفند هم بعضی هاش واقعا بو داره این سری خریدیم بابام میگه من توش شک هستم این گوشت گوسفند هس ازبس هیچ بویی نداره 😂

خب خداروشکر  گوشت گوسفند هم بعضی هاش واقعا بو داره این سری خریدیم بابام میگه من توش شک هستم ای ...

من از وقتی باردار شدم هیچی‌نتونستم بخورم فقط گوشت گوسفندی و کله پاچه و سیرابی هوس میکنم😂😂😂 همه میگن تو روزای عادی هم نمیتونیم بخوریم چطور میخوری والا دست خودم نیس از قبل هم دوست داشتم الانم ک ویارم شده این چیزا. 

من از وقتی باردار شدم هیچی‌نتونستم بخورم فقط گوشت گوسفندی و کله پاچه و سیرابی هوس میکنم😂😂😂 همه می ...

کله پاچه ک خیلی خوبه بابا من تصادف کرده کل بدنش پلاتینه و خورد خاکشیره میگن هفته ای یک کله پاچه بخوره کله پاچه بسیار مقوی و استخون سازه حتما قبل درست کردن چربی کله رو با قیچی بچین یا بعد پخت چربیش کمی بگیر ک خیلی چرب نباشه بسیار مقوی منم خیلی دوست دارم خیلی😍

بستگی به آدم داره دختر عمم اینا گوشت گوساله میخورن ما دوستش نداریم اصلا پنج ماه پیش سر تصادف بابام گوساله قربونی کردیم نیم کیلوش هنوز تو فریزر هست چون دوستش نداریم 😑