2821
2789
عنوان

از دوستم...

248 بازدید | 17 پست

از دوستم که خیلی خیلی خیلی دوسش داشتم و همه زندگیمو میدونست جدا شدم

چجوری یادم بره و بهش فکر نکنم؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

خیلییییی ناراحتم 

کوچکترین جزئیات رو از هم میدونستیم و الانم نمیدونم چیکار کنم

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همه دوستامو انداختم دور حتی صمیمی ها  چیزی نیست

این خیلی فرق داشت خیلی خیلی از دوست صمیمی بیشتر بود

دوست منم وقتی ازدواج کرد دیگه باهام حرف نزد اولش سخت بود ولی بعد 4 ماه دیگه عادت کردم

بعد از چهار ماه... خیلیه

چرا جدا شدین الان میترسی رازاتو بره به بقیه بگه؟

گفت خیلی دعوا میکنیم نمیخوام امسال تو حاشیه باشم :) 

دروغ میگفت چون احتمالا خیلی اذیتش کردم اینجوری گفته

نه امیدوارم نگه بهش نمیخورد بره بگه

بخدا کار خوبو تو کردی تنهایی خیلی بهتره منم میخام باهاش کات کنم خستم کرده از زندگی

ای بابا 😕💔

توعم مث منی درکت میکنم قشنگم🫂❤️‍🩹

من همه چیم رو بهش گفتم همه چیااا ینی اون بیشتر از من خودمو می‌شناخت

ولی خو تو مهر تنهام گذاشت رازم رو بع همه گفت😪

لطفا برای دور ریختنِ سَمِ کسی‌ اونو روی یکی‌ دیگه تُف نکنید:)💔🙂‌

منم خیلی یهویی دیگه نبودش 

الان دو هفته گذشته انچنان دیگه اهمیتی نداره

سوالات پزشکی رو در حد توانم جواب میدم🩺🌱اهدای عضو اهدای زندگی💚دانشجوی سال ۶ پزشکی :  خوش کشیک ترین اینترن😐 
توعم مث منی درکت میکنم قشنگم🫂❤️‍🩹 من همه چیم رو بهش گفتم همه چیااا ینی اون بیشتر از من خودمو می‌ش ...

🥲🤍مرسی

الهی عزیزم😕

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز