2821
2789
عنوان

از دوستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 17 پست
منم خیلی یهویی دیگه نبودش  الان دو هفته گذشته انچنان دیگه اهمیتی نداره

دقیقا اینم خیلی یهویی...

دوروز قبلش خودم پیشنهاد داده بودم دیگه ارتباطی نداشته باشیم و خیلیییییی ممانعت کرد

یهو بعد دوروز خودش گفت

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
دقیقا اینم خیلی یهویی... دوروز قبلش خودم پیشنهاد داده بودم دیگه ارتباطی نداشته باشیم و خیلیییییی مم ...

دقیقا ماهم همینطور بود😂من دو دفعه گفتمش بعد دیدم ناراحت شد بیخیال شدم و مراقبش بودم 

یهو دیدم فردای روزی که تلفنی صحبت کردیم دیگه نه جواب تلفنامو داد نه پیاما رو منم نگرانش شدم وای دیدم توی اپ ها انلاینه دیگه بیخیال شدم 

بهتر 

هرکسی دنبال لیاقت خودش میره😁

سوالات پزشکی رو در حد توانم جواب میدم🩺🌱اهدای عضو اهدای زندگی💚دانشجوی سال ۶ پزشکی :  خوش کشیک ترین اینترن😐 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا ماهم همینطور بود😂من دو دفعه گفتمش بعد دیدم ناراحت شد بیخیال شدم و مراقبش بودم  یهو دیدم ...

😂💔‌

دقیقا 🙃

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز