2821
2789
عنوان

تل مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 46 پست
بله دقیقا وقتی کسی نظری و نخواسته خودمون ب زوررررر نظرمونو تحمیل نکنیم

ادما دو دسته هستن دسته اول نمی‌فهمند دوسته دوم خودشونو ب نفهمی میزنن 

اولی رو میشه کاری کرد ولی دومی اصلا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر نگف نظر بدین پس کسیم حق ندارد نظر بده .اگر عقده دارن برن توخونه زندگیشون مث همیشه گندبالابیا ...

من کلی گفتم سرک کشیدن تو تاپیکای دیگران کار بدیه نه کار به تاپیک داشتم نه حرف کسی

گنجشک های درنده
بله تجربه زیاد دارم امسال شما تو جامعه کم نیستن😇

اون خانمی که رفته بود تو تاپیکای شما سرک کشیده بود رو من متهم کردم از دیشب داره ریپ میزنه منو بعد تو اومدی بمن چی میگی،شما هر نظری دادی استارتر خودش جوابتو داد منم نمیگم نمیرم طرفداری کسی که ببینم دارن تو تاپیکی بهش بی احترامی میکنن،ولی کار اون خانم زشت تر بود که دنبال نقطه ضعف برا شما بود

گنجشک های درنده
بله خوندم  در جواب اینکه گفتین حرف من بد بود و میتونستم ساده رد شم اینو گفتم 😇😇

شما باید اون خانوم ریپ میزدین نه منو،جدا از این حرفا حرفتون نمیگم خوب یا بد کاش بهتر میگفتی که بحث نمیشد

گنجشک های درنده
شما باید اون خانوم ریپ میزدین نه منو،جدا از این حرفا حرفتون نمیگم خوب یا بد کاش بهتر میگفتی که بحث ن ...

من اون خانم رو جواب داد 

این جواب شما بود

درضمن من خیلی خوب گفتم 

گفتم ناراحتی نشی ولی زشته

من اون خانم رو جواب داد  این جواب شما بود درضمن من خیلی خوب گفتم  گفتم ناراحتی نشی ولی ...

منم گفتم خودش جواب داد ،حالا ولش دنبال حرف نیستم من کلا حرف شما رو پیش کشیدم تا بگم شخم زدن تاپیکای دیگران کار بدیه اونم برا تخریب کردن به نظرات کاری نداشتم

گنجشک های درنده
خیلی خوشگله خودتون گلدوزی کردین؟

ممنون عزیزم بله  اگر دوس داشتید میتونید به پیج اینستاگرامم سر بزنید و نمونه کارهام رو ببینید

golsa_art_galleryy

دوخت و اجرای سفارشات گلدورزی🪡🧵ارسال به سراسر کشور 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز