2777
2789
عنوان

تل مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 46 پست
کجاش بد؟؟آدمی که رعایت دیگران نمیکنه نباید رعایتشو کرد دوما تایپیک ها عمومی همه کاربرا میتونن ببینن ...

طبق همون قانون نظر هم میتونن بدن البته که کار ایشون در نظر دادن زشت بود میخواست نده ورد بشه یا محترمانه تر بگه طرحشو عوض کن جالب نیست،ولی کار شما زشت تر بود چون تو تاپیکا دیدم تا کسی یه پست می‌ذاره میرن سرک میکشن تا از تاپیکاش چیزی بکشن بیرون برا تخریب این یه ضعفه 

گنجشک های درنده
طبق همون قانون نظر هم میتونن بدن البته که کار ایشون در نظر دادن زشت بود میخواست نده ورد بشه یا محترم ...

معمولا اینجا تا یکی کامنت یا تایپیک بی ربط یا حاشیه دار میزاره اکثرا میرن بقیه تایپیک هارو چک میکنن حالا شما میخوای بگو خودت اینکارو انجام نمیدی زشت میدونی ولی باید بگم به تایپیک های خودتم سر زدم و فهمیدم شما هم اینکارو میکنی حالا به هر علتی ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا اینجا تا یکی کامنت یا تایپیک بی ربط یا حاشیه دار میزاره اکثرا میرن بقیه تایپیک هارو چک میکنن ...

کلا کارت اینه ،اون خانوم تاپیکشو قفل کرده بود من سوال داشتم واومدن جواب دادن باشه تو خوبی برو تاپیکا رو بخون نقطه ضعف پیدا کن 

گنجشک های درنده
شما هم بیوفت دنبال من انتقاد کن چون کارت اینه

شما رو ریپ زدم من احیانا،یا اون خانم که پست گذاشت رفت واستارتر خودش جواب ایشون طوری دادن شرمندش کردن شما رو ریپ زده بود عجبا

گنجشک های درنده
تایپیک آخرتو خوندم گفتی بودی پیازات درشت بوده اولین بارت بوده بعد یکی هی مسخره میکرده بهت میخندیده ...

وا مگه عزیزم من مسخره کردم 

گفتم  ناراحت نشی زشته

نگفتم هرهر خیلی مسخره  گفتم شاید اصلاحش کرد 

البته سلیقه ای ایشونم برای اینکه بازار کار خوبی داشته باشن باید سلیقه و نیاز بازار رو در نظر بگیرن 

وگرنه ک من توهین و مسخره نکردم 

نظر شخصیمو گفتم شما دوس داشتی من دوس نداشتم 

نظر گفتن با مسخره کردن فرق داره

شما ک تاپیک من خوندی  متوجه تمایز این دو موضوع نشدی؟!

طبق همون قانون نظر هم میتونن بدن البته که کار ایشون در نظر دادن زشت بود میخواست نده ورد بشه یا محترم ...

استارتر نگف نظر بدین پس کسیم حق ندارد نظر بده .اگر عقده دارن برن توخونه زندگیشون مث همیشه گندبالابیارن

عزیزم  ایشون چمیدونم عکس صورت یا لباس شخصی شونو ک نذاشته بودن ک من خوشم نیومد رد شم ایشون بعنوان یک کارآفرین باید نظر عموم دو جلب کن شما چ میدونی شاید نظر من باعث یه نوآوری دیگه تو کار ایشون شد  شما باید تفاوت انتقاد با مسخره کردن رو درک کنید درک نکردید صحبت نکنید 

نظر نخواست 

نظر نخواست 

ولی دنبال فروش بودن برای فروش خوب باید کار خوب ارائه بشه درضمن بنده روی صحبتم با شما نبود بهتر موقع باهاتون بحث شد وارد بحث شید در غیر این صورت بشینید سر جاتون با احترام😇❤️😏

استارتر نگف نظر بدین پس کسیم حق ندارد نظر بده .اگر عقده دارن برن توخونه زندگیشون مث همیشه گندبالابیا ...

چقدر خوب بود یاد می‌گرفتیم تو مسائلی ک بهمون مربوط نیست  نمیومدیم 

‌اینجوری دنیا قشنگ تر بود نه؟؟😇

نظر نخواست  ولی دنبال فروش بودن برای فروش خوب باید کار خوب ارائه بشه درضمن بنده روی صحبتم با ش ...

باید واس نظردادنتون اجازه می‌گرفتین چون نظرنخواسته بود شماهم یادبگیر دهنتون ب وقتش بازکنید با احترام 

باید واس نظردادنتون اجازه می‌گرفتین چون نظرنخواسته بود شماهم یادبگیر دهنتون ب وقتش بازکنید با احترام ...

درک این موضوع در توان شما نیست 

باز و بست شدن دهن بخود هر کس ربط داره  شما بهتر دخالت بیجا نکنی با احترام 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز