2777
2789
عنوان

کافه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دونگ رو بده وگرنه میگن خسیسی؟ سیگارو بکش وگر نه میگن بچه ننه ای ، وا😂😂 

نده دونگ رو عزیزم چون اگه بدی جلوی خودت شخصیتت خورد میشه ، این لات های دودی خسیس گدا رو هم باهاشون نگرد 

دونگ رو بده وگرنه میگن خسیسی؟ سیگارو بکش وگر نه میگن بچه ننه ای ، وا😂😂  نده دونگ رو عزیزم چو ...

موافقم من کلاخوشم نمیادخودموبه دیگران ثابت کنم ۳۰تومن پولی نیس ولی پیش خودم حس سواستفاده بهم دس میده 

موافقم من کلاخوشم نمیادخودموبه دیگران ثابت کنم ۳۰تومن پولی نیس ولی پیش خودم حس سواستفاده بهم دس میده ...

منم برام پیش اومد این موضوع ، نده پولو ، هزار تومنم بود نباید میدادی ، اینجور ادما برای اینکه اذیت کنن باهات یجور حرف میزنن که تورو خسیس جلوه بدن ، تو ریلکس باش و بخند حتی اصلا و ابدا نده ، و اینکه همیشه وارد یه محل که میشی هیچکار نکن اول بررسی کن ، الان این جمع تکلیفشون مشخصه ، ادمای اویزون و خر فرض کنین، اصفهان نیستی احیانا؟

منم برام پیش اومد این موضوع ، نده پولو ، هزار تومنم بود نباید میدادی ، اینجور ادما برای اینکه اذیت ک ...

اره عزیزم دقیقا منم همین موضوع اذیت میکنه. طرف ازم پولی بخوادلازم داشته باشه میدم ولی کسی که سعی کنه زرنگی کنه عمراتاحالاهمچین چیزی برام پیش نیومده بود.نه عزیزم من بچه کرجم