2777
2789

حس میکنم رفلاکس دارم دوتا ضد تهوع خوردم ولی همچنان حس حالت تهوع دارم بعد الان نمیدونم فک کنم حس ضعفه

میتونم غذا بخورم؟ شام نخوردم بخاطر حالم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

رفلاكس؟ حالت ترش كردن من دارم هميشه و  همينم كلافم كرده

عذاهاي ترش و اسيدي و نون و بيسكويت و اينا بدتر ميكنه منو و همينطور ميوه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزاد من رفلاکس داره دکتر گفت شش ماهه که بچه غذا بخوره خوب میشه یعنی امکان داره تا بزرگ بشه و خوب نشه.  من فکر میکردم رفلاکس فقط واسه نوزاده

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

عزیزم سرفه هم داری؟ 

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

نفس تنگی چی؟ 

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
وقتی خیلی میاد بالا یه تک سرفه میزنم

خب ببین گلم به احتمال خیلی زیاد ریفلاکسه و اینکه خیلیم خطرناکه جدیش نگیری مری رو از بین میبری 

حتما فردا برو دکتر واست قرص تجویز کنه

نمیتونی حضوری بری دکتر 

انلاین با یه دکتر داخلی مشورت کن

خب ببین گلم به احتمال خیلی زیاد ریفلاکسه و اینکه خیلیم خطرناکه جدیش نگیری مری رو از بین میبری  ...

رفتم قرصم دارم

امشب شدید شده نمیدونم چکار کنم

رفتم قرصم دارم امشب شدید شده نمیدونم چکار کنم

قرصارو مرتب استفاده میکنی؟ 

استرس و اینجور چیزارو نداری؟ 

قرصارو مرتب استفاده میکنی؟  استرس و اینجور چیزارو نداری؟

نه 

چند وقت خوردم فرقی نکرد منم قطع کردم از طب سنتی استفاده میکنم قرصا عوارضش بدتره

چرا بعضی وقتا استرس دارم