azadeh_82 مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2521 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 9567 بازدید | 1750 پست آب زنید راه را هین که نگار می رسدمژده دهید باغ را بوی بهار می رسد(د) 1402/10/16 | 22:38 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8094 چرا مال ایرج جونه😂😂 مطمئنی؟ اونموقع دروازه غار بعنوان یکی از دروازههای تهران بوده ولی دریاکنار رو نمیدونم اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8094 میگم هوا چقدر خوبه 😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
monafarhadmehr عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 1016 توبه😂 یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور جووون دلم 😂😂بریم بخوابیم دیگه من کم کم داره شعرام ته میکشه میرم سراغ ایرج چشمام داره خمار میشه😂😂😂😂گفته بودیم تکراریه عزیزدلم از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8094 اگه ایرج میرزا نیست پس کیه؟ امتیاز جمع میکنی😂 تا جایی که میدونم، (شایدمنمیدونمو از خودمدرآوردم😂😂)این شعر اضافات زیاد داره که بعد از "ایرج جون" سروده و به شعر اصلی چسبوندن اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
monafarhadmehr عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 1016 مطمئنی؟ اونموقع دروازه غار بعنوان یکی از دروازههای تهران بوده ولی دریاکنار رو نمیدونم اره کتابشو خوندم کامل الان تو کتابفروشیا نیست بابا بزرگم داشته داده به بابام بابام داده به من خیلی دوستش دارم😂😂 از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8094 ترک آرزو کردم رنج هستی آسان شد سوخت پرفشانی ها کاین قفس گلستان شد بله شعر از کیه، یه جوریهدر کنج دلم عشق کسی خانه نداردکس راه در این خانهی(کلبهی)ویرانه ندارد اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8094 اره کتابشو خوندم کامل الان تو کتابفروشیا نیست بابا بزرگم داشته داده به بابام بابام داده به من خیلی د ... منجای تو خجل و شرمگین و پر آزرم و سر در جیب شدم🙈🙈😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2521 جووون دلم 😂😂بریم بخوابیم دیگه من کم کم داره شعرام ته میکشه میرم سراغ ایرج چشمام داره خمار می ... 😂😂😂منم خوابم میادبذاریم برا فردا ان شاءالله 🤝🏻🌹
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2521 تا جایی که میدونم، (شایدمنمیدونمو از خودمدرآوردم😂😂)این شعر اضافات زیاد داره که بعد از "ایرج جون ... اها ما نمیدانستیم معذرت از جناب ایرج میرزا
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2521 شعر از کیه، یه جوریه در کنج دلم عشق کسی خانه ندارد کس راه در این خانهی(کلبهی)ویرانه ندارد بنظرم اقبال لاهوریخانه ی درستهدر اندرون من خسته دل نداتم کیستکه من خموشم و او در فغان و در غوغاست
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8094 اها ما نمیدانستیم معذرت از جناب ایرج میرزا جنابشان هم اکنون غنودهاند، علیالصباح در شرفیابی صبحگاهی، پوزش سرکارعالی را به عرضشان خواهم رساند 😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8094 بنظرم اقبال لاهوری خانه ی درسته در اندرون من خسته دل نداتم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغ ... پدر "ت" رو درآوردیااا😂تا کی به تمنای وصال تو یگانهاشکم شود از هر مژه چون سیل روانه اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2521 پدر "ت" رو درآوردیااا😂 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه هرکسی کاو دور ماند از اصل خویشبازجوید روزگار وصل خویش😂
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8094 با اینکه کاو درستتره ولی فکر میکنم کو روانتر و راحتتر خونده میشهشو همره بلبل به لب هر مهوششکر به ترازوی وزارت برکشقطعا میدونی که هر کدوم از مصرعهای این شعر رومیشه برعکس هم خوند اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2521 پدر "ت" رو درآوردیااا😂 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه بسیار سپاسگزارم البته ایشان اشعار زیباتری فیالمثل پند پدر، قلب مادر و... دارند که بسیار زیباست