2777
2789
چرا مال ایرج جونه😂😂

مطمئنی؟ اونموقع دروازه غار بعنوان یکی از دروازه‌های تهران بوده ولی دریاکنار رو‌ نمیدونم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توبه😂 یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور

جووون دلم 😂😂بریم بخوابیم  دیگه من کم کم داره شعرام ته میکشه میرم سراغ ایرج چشمام داره خمار میشه😂😂😂😂گفته بودیم تکراریه عزیزدلم  

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
اگه ایرج میرزا نیست پس کیه؟  امتیاز جمع میکنی😂

تا جایی که میدونم، (شایدم‌نمیدونم‌و از خودم‌درآوردم😂😂)این شعر اضافات زیاد داره که بعد از "ایرج جون" سروده و به شعر اصلی چسبوندن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

مطمئنی؟ اونموقع دروازه غار بعنوان یکی از دروازه‌های تهران بوده ولی دریاکنار رو‌ نمیدونم

اره کتابشو خوندم کامل الان تو کتابفروشیا نیست بابا بزرگم داشته داده به بابام بابام داده به من خیلی دوستش دارم😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
ترک آرزو کردم رنج هستی آسان شد سوخت پرفشانی ها کاین قفس گلستان شد بله

شعر از کیه، یه جوریه

در کنج دلم عشق کسی خانه ندارد

کس راه در این خانه‌ی(کلبه‌ی)ویرانه‌ ندارد

اره کتابشو خوندم کامل الان تو کتابفروشیا نیست بابا بزرگم داشته داده به بابام بابام داده به من خیلی د ...

من‌جای تو خجل و شرمگین و پر آزرم  و سر در جیب شدم🙈🙈😂

شعر از کیه، یه جوریه در کنج دلم عشق کسی خانه ندارد کس راه در این خانه‌ی(کلبه‌ی)ویرانه‌ ندارد

بنظرم اقبال لاهوری

خانه ی درسته

در اندرون من خسته دل نداتم کیست

که من خموشم و او در فغان و در غوغاست

اها ما نمیدانستیم  معذرت از جناب ایرج میرزا

جنابشان هم اکنون غنوده‌اند، علی‌الصباح در شرفیابی صبحگاهی، پوزش سرکارعالی را به عرضشان خواهم رساند 😂

بنظرم اقبال لاهوری خانه ی درسته در اندرون من خسته دل نداتم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغ ...

پدر "ت" رو درآوردیااا😂

تا کی به تمنای وصال تو یگانه

اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه

با اینکه کاو درستتره ولی فکر میکنم کو‌ روانتر و راحتتر خونده میشه

شو همره بلبل به لب هر مهوش

شکر به ترازوی وزارت برکش

قطعا می‌دونی که هر کدوم از مصرعهای این شعر رو‌میشه برعکس هم خوند

پدر "ت" رو درآوردیااا😂 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه

بسیار سپاسگزارم 

البته ایشان اشعار زیباتری فیالمثل پند پدر، قلب مادر و... دارند که بسیار زیباست