2777
2789
عنوان

دیه ناحق

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میشه کسی حاضره این کارو بکنه

ها شرخر هس اووووو زیادم هس 

همه جا جار نزن ب ادم مطمئن بسپر بره با کلاه تو تاریکی بزنه لهش کنه

یسال پیش یه خانومی پول کسی رو خورده بود ته کوچه جلو خونه خالش با چاقو طحالشو پاره کردن هیچکسم نفهمید کی بود چون کلاه سرش بود البته خانم میدونس کیه ولی مدرک نداشت نتونست هیچکاربکنه

ها شرخر هس اووووو زیادم هس  همه جا جار نزن ب ادم مطمئن بسپر بره با کلاه تو تاریکی بزنه لهش کنه ...

از کجا پیدا کنم  بنظرت   بزنه دو تا پاهاشو بشکونه که حداقل پولی که میدم حلالش باشه😁😁😁

سلام عزیز دلم اگر آنلاین شدی میشه جواب بدید ،،دیه این مردک رو گرفتن ازت یا نه ،،اخه یه داستان تقریبا شبیه این برا من هم ایجاد شده خواستم بدونم آخر کار تو به کجا رسید 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
سلام عزیز دلم اگر آنلاین شدی میشه جواب بدید ،،دیه این مردک رو گرفتن ازت یا نه ،،اخه یه داستان تقریبا ...

اره عزیزم ریختم صندوق دولت جلب گرفته بود منم ریختم ولی مطمعنم خرج کفن دفن میکنه چون ناحق بود خدا ازشون نگذره 

اره عزیزم ریختم صندوق دولت جلب گرفته بود منم ریختم ولی مطمعنم خرج کفن دفن میکنه چون ناحق بود خدا ازش ...

الاهی امین ،،منم حتما برات دعا میکنم تا خدا انتقام بدی ازشون بگیره اینا عین کنه با ایجاد دعوای ساختگی میچسبن به مردم تا جیب خالیشون رو پر کنن 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍