2777
2789

خیلی اعصابمو بهم میریزه چک کردنش

بهم خیانت کرد منم جدا شدم

لعنت بهش

۲۹/۱۲/۱۴۰۲همه تاریخ بارداری میذارن من میخوام واسه موفقیت بذارم🩷🎀🎈🌈🎁😍🧿  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگههه ولش کن. چکش نکن اون خوب نمیشه همیشه خیانتکاره

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بعد طلاق و جدایی از رل و از دست دادن عزیزی تا یک مدت سخته ولی این که بجای اینکه خودت رو ازاد کنی از این سوگ از دست دادن بدنبال احیای بیشتر سوگ باشی غیر طبیعی ، دوست عزیز بهت پیشنهاد می دم از یه مشاور کمک بگیری  وخودت رو سرگرم کندرست ته دلت هنوز دوسش داری ولی بهتر به فکر خودت باش

چرا اخه من؟

ای باباااا ... مگ شما فقط اینجوری شوی... تو همییین سایت بخوون چقدر در روز مردها ب زناشون خیانت میکنن... خییلیلیا اینجورییین... درضمن خیییلی ببخشیداااا تقصیر ما زناست یا تو خونه کم میزاریم... یا اینکه چرااا باید همجنس خودمون بیاد با ی مرد متاهل دوست بشه... تقصیر زناس نههه مردهاااا... زن ب زن رحم نمیکنه... من موندم... این چ حکمتیه... 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بعد طلاق و جدایی از رل و از دست دادن عزیزی تا یک مدت سخته ولی این که بجای اینکه خودت رو ازاد کنی از ...

چجوری خودمو اروم کنم بابت خیانتش

۲۹/۱۲/۱۴۰۲همه تاریخ بارداری میذارن من میخوام واسه موفقیت بذارم🩷🎀🎈🌈🎁😍🧿