2777
2789

طرفای ما به نیت تعداد یاران امام زمان میزنن ۳۱۴ تا ،نمیدونم نرمال هست یانه ولی دوسکه هم بزنی بازم نمیدن

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

چیزی که من شنیدم حالا نمیدونم راسته یا دروغ اما شنیدم که جدیدا مهریه رو از عندالمطالبه کردن عندالاس ...

نه دیگه عندالاستطاعه که ینی اگر نداشته باشه کلا نمیده ولی عندالمطالبس که یا باید نقد بده یاقسطی میترسم قسطی بشه ماهی یکی دوملیون ک جاییو نمیگیره 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ قصد کردی جدا شی؟

نمیدونم والا شاید جدا شدم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه دیگه عندالاستطاعه که ینی اگر نداشته باشه کلا نمیده ولی عندالمطالبس که یا باید نقد بده یاقسطی میتر ...

فکارکنم از ماهی دومیلیون بیشتر باشه.

مثلا مهریه شما چندمیلیارده اگه شوهرت بخواد ماهی دو میلیون بده که هزارسال طول میکشه تا بخواد پرداخت کنه که قطعا هم تا هزارسال دیگه زنده نیست که بخواد بده.

تا ۱۱۰ تارو میتونی حکم جلب همسرتو بگیری که همونم اگر نداشته باشه قسطی میده.اما بالاتر از ۱۱۰ تا حکم جلب نداره و قسطی میدن بهت

فکارکنم از ماهی دومیلیون بیشتر باشه. مثلا مهریه شما چندمیلیارده اگه شوهرت بخواد ماهی دو میلیون بده ...

اره منظورم همین بود پس من نمیتونم حکم جلبشو بگیرم درسته؟ مهریه 188 تا سکه تمام

قسط بندیش چطوری میشه؟چطور باید اقدام کرد؟اموالش توقیف میشه؟

اره منظورم همین بود پس من نمیتونم حکم جلبشو بگیرم درسته؟ مهریه 188 تا سکه تمام قسط بندیش چطوری میشه ...

تا ۱۱۰ تارو میتونی.اما برا مابقیش نه.

اما همون ۱۱۰ تا هم اگر نداشته باشه کلا همرو قسطی میده بهت.

راجب بقیه سوالات اطلاع ندارم عزیزم.

فقط یکی دوسال پیش یکی از آشناها که از همسرش جدا شده بود میگفت شوهرم ماهی یه دونه سکه بهم میده.فکرکنم ربع سکه میداد بهش.

میخوای با یه وکیل مشورت کن بهتر راهنماییت میکنه.

اگر اموالی هم داشته باشه فکرکنم توقیف بشه اما مردا پدرسوخته تر از این حرفان.چند مورد دیدم که موقع طلاقشون هرچی که داشتن زدن به نام مادر و پدر و...تا زنشون نتونه از اموالشون چیزی بگیره

تا ۱۱۰ تارو میتونی.اما برا مابقیش نه. اما همون ۱۱۰ تا هم اگر نداشته باشه کلا همرو قسطی میده بهت. ...

اهان ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم.

اونوقت کسی هم هست که هم ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا سکه مهر کنه و هم دو دونگ خونه رو بده؟ شاید عده اندکی اینکارو ...

من برا یک از اقوام این کارو کردیم همین ۶ ماه پیش و قبول کردن مهریه زن پشتوانه هست 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من برا یک از اقوام این کارو کردیم همین ۶ ماه پیش و قبول کردن مهریه زن پشتوانه هست 

مگر اون شخص چه قدر خوش شانس باشه که همچین شوهری نصیبش بشه😂وگرنه یه عده که از گیرش در میرن مخصوصا برا بحث خونه

مگر اون شخص چه قدر خوش شانس باشه که همچین شوهری نصیبش بشه😂وگرنه یه عده که از گیرش در میرن مخصوصا بر ...

قیول نمیکردن مراسم بهم میخورد اونا هم چون خیلی خواهان بودن مشکلی نداشتن خواستگار باید پاشنه در خونه رو بکنه تا راه بدین بیاد وگرنه فایده نداره 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
قیول نمیکردن مراسم بهم میخورد اونا هم چون خیلی خواهان بودن مشکلی نداشتن خواستگار باید پاشنه در خونه ...

خب همون مسئله خواهان خیلی مهمه.کسی که واقعا خواهان باشه مجبور میشه قبول کنه اما کسایی که خیلی خواهان نیستن میزارن میرن🤣

هرچند من به مهریه بالا خیلی اعتقادی ندارم و مهریه خودمم ۱۴ تا هستش.ولی خب اگر کسی قبول کنه خونه به نام بزنه باز از مهریه خیلی بهتره