2777
2789

بهتره دو دونگ خونه باشه با مثلا ۱۰۰ یا ۲۰۰ سکه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

من بالای 110 تا زدم پشیمونم چون قسطی میشه زیر 110 تا رو نقد میدن نمیدونم درست شنیدم یا نه یکی لطفا بگه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره دو دونگ خونه باشه با مثلا ۱۰۰ یا ۲۰۰ سکه

اونوقت کسی هم هست که هم ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا سکه مهر کنه و هم دو دونگ خونه رو بده؟

شاید عده اندکی اینکارو بکنن

اما اکثریت نه.همون دو دونگ خونه هم الان چندمیلیارد قیمتشه

من بالای 110 تا زدم پشیمونم چون قسطی میشه زیر 110 تا رو نقد میدن نمیدونم درست شنیدم یا نه یکی لطفا ب ...

چیزی که من شنیدم حالا نمیدونم راسته یا دروغ

اما شنیدم که جدیدا مهریه رو از عندالمطالبه کردن عندالاستطاعه🫥

زیر ۱۱۰ تا هم که فکرنکنم نقد بدن.اخه ۱۱۰ تا هم چندمیلیارد میشه مردی که نداشته باشه چجوری میخواد نقدی بده.همونم قطعا قسطی میشه 

گرفتن رو اگه داشته باشه میشه گرفت

نه نداره یه ماشین 206 و یه خونه اجاره ی داره همین حقوقشم ثابت نیست

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اینقدر که تا صد سال دیگه هم پرداختش در توان مرد نباشه. مهریه تضمین ارثه و اهرم فشار گرفتن حضانت و طلاق اگه خدای نکرده لازم شد. پول نقد نیست که بخوای بگیری بذاری جیبت. در حقیقت تعدیل کننده قوانین ضد زنه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.