2777
2789

وااای لیست هزینهای ماهانه من در سال ۱۴۰۲به این شکله:

باشگاه ۵۰۰ هزار تومن

لیزر پوست ۴۰۰ هزار تومن

۳۰ تومن اینترنت

اشتراک سایت ۱۵۰ تومن 

هزینه آرایشگاه ۳۵ هزار تومن

همه این هزینه ها با هم ۱ میلیون و ۸۰ تومن

فعلا این هزینه هایی هست که حداقل توی یک ماه دارم خرج میکنم ، دیگه هزینه های دیگه مثل خرید هدیه تولد برای عزیزان و هزینه وسایل آرایش و لباس و محصولات پوست و مو بماند که حساب نکردم و روی این هزینه میاد😣 عذاب وجدان گرفتم که در ماه زیاد خرج میکنم، به نظرتون چجوری این هزینه ها رو میشه مدیریت کرد؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودم 

300 کتاب 

120 اینترنت 

200 کافی شاپ(دوبار در ماه) یا فست فود(یک بار در ماه)

هزینه باشگاه ۳۵۰ 

تمام

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کم خرجی بخدا 

من از جیب شوهرم صفر از جیب بابام همه رو خرج میکنم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من کل خرجم نزدیک ۳ - ۴تومنه تو ماه

تازه که خوراکی هم بعضی وقتا برای خونه میخرم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

۱۰۰ نت  ۲۰ ارایشگاه  و بیشتر هزینه خورد و خوراک میشه  البته هنوز اول زندگیم

آرایشگاه ۲۰ تومنم مگه داربم؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بنظرم زیاد خرج نمیکنی...خرجت خوب و معقول و متوسطه
باشگاه 500 تومنم عالیه
تو الان  داری خیلی خوب مدیریت میکنی...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بعد هی بگید نداریم فقیریم . فلان و بهمان :( 

اگه شماها ندارید .  پس بقیه ها کی هستند ؟ :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بنظرم زیاد خرج نمیکنی...خرجت خوب و معقول و متوسطه باشگاه 500 تومنم عالیه تو الان  داری خیلی خوب ...

فکر کنم تهران نیست

تهران هزینه ها خیلی بالاتره باشگاه ۵۰۰ نداریم اصلا