2777
2789
عنوان

بتا هزار ۱۰۰۰

395 بازدید | 13 پست

سلام من ۲۳ آبان آخرین بار پریود شدم و موعد بعدم ۲۳ یا ۲۱ آدر بود نشدم شنبه ۹ دی بی بی چک مثبت شد و دوشنبه۱۱ دی هم مثبت شد پنج شنبه ۱۴ دی آز مایش دادم بتا ۱۰۰۰ با اون فلش پشتش بود الان هفته چند بارداری هستم؟ خوبه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بتا 1000بود رفتم سونوکرد قلبش تشکیل شده بود

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

ای جاااااانم‌مبارکه عزیزم

برین دکتر بهتون میگن چند هفتتونه فکر کنم ۸ بشه 😍

😍میدونستی الان میتونی صدای قلب کنجدتو هم بشنوی انشالله که بسلامتی بغلش بگیری عزیزم 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من بتا 1000بود رفتم سونوکرد قلبش تشکیل شده بود

چقدر خوبه دیر بفهمی وقتی رفتی دکتر همون موقعه صدای قشنگ قلبشم بشنوی😍

با وجود تو دلیت واسه ما چشم انتظاراهم دعا کن عزیزم 😻🙏

چقدر خوبه دیر بفهمی وقتی رفتی دکتر همون موقعه صدای قشنگ قلبشم بشنوی😍 با وجود تو دلیت واسه ما چشم ا ...

ممنون مرسی 

حتما دعا میکنم انشالله دامن همه چشم انتظارها سبز بشه

چقدر خوبه دیر بفهمی وقتی رفتی دکتر همون موقعه صدای قشنگ قلبشم بشنوی😍 با وجود تو دلیت واسه ما چشم ا ...

عزیزم من بچم مرد متاسفانه.. ممنون از دعای خوبت انشالله همه چشم انتظارا رو خدا دامنشونو سبز کنه، من خودمم چشم انتظارم

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
عزیزم من بچم مرد متاسفانه.. ممنون از دعای خوبت انشالله همه چشم انتظارا رو خدا دامنشونو سبز کنه، من خ ...

عزیزدلم متاسفم اخه تیکر داشتین 💔

انشالله که خدا هرچی زودتر جاشو برااتون پر کنه عزیزم 

عزیزدلم متاسفم اخه تیکر داشتین 💔 انشالله که خدا هرچی زودتر جاشو برااتون پر کنه عزیزم 

💔ممنون مهربون، انشالله تا قبل عید همه چشم انتظارا نی نی دار بشن خودتم یه نی نی فرفری بدنیابیاری

💔ممنون مهربون، انشالله تا قبل عید همه چشم انتظارا نی نی دار بشن خودتم یه نی نی فرفری بدنیابیاری

🥺🥺ووی خدا قلبم مرسی از دعای قشنگت آمین عزیزدلم انشالله تا عید همه چشم انتظارا شکمشون بیاد بالا همچنین ما💕