2777
2789
عنوان

برادرشوهرم برا مادرزنش طلا خریده

464 بازدید | 10 پست

برادرشوهرم و زنش خیلی از پدرشوهرم و شوهرم سواستفاده مالی کردن،مثلا طلا خریدن قایم کردن بعد میگفتن پول نداریم خونمون بسازیم وفلان،پدرشوهرمم حسابی مارو عقب انداخت،هی شوهرمو تیغ میزد و پولشو میداد ب اونا،من دو سال قبل فهمیدم ک چه خریتی شوهرم کرده و چه کلاهی خانوادش سرمون گذاشتن،باشوهرم بحثم شد ولی دیگه کاراز کار گذشته بود،حالا ماهی درجا میزنیم و اونا پیشرفت میکنن،دیشب ازیکی از دوستامشترکمون فهمیدم برادرشوهرم برا جاریم و مادرزنش طلا خریده ،ب شوهرم گفتم ببین چقدر ناله کرد و تورو تیغ زد بعد ازون ور رفته برا مادرزن پولدارش طلا گرفته،همون شب مادرهم اومد خونمون ولی اصلا تبریک نگفت بمن،درصورتیکه من برا روز مرد بهش گفتم داداش روزت مبارک انشالاسایت بالاسر خانم و بچهات باشه ،ولی اون چیزی نگفت،آدمی ب پستی و بیشعوری این ندیدم،ب شوهرم گفتم بگو حساب کتاب کن پولامو پس بده میگه ول کن دیگه گذشته حرفشو نزن،برادرم بوده هنرکه نکردم،گفتم پس چرا اون ازین هنرا نداره؟بعدم خودمون درمضیقه ایم،خلاصه خیلی ناراحتم،شما باشید واکنشتون چیه؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شوهرت خودش حالش بده

بجا سرزنش و غر زدن به جونش یکم باهاش مدارا کن

راست میگه برادرشه چیکار کنه شما هم غر میزنی به جونش فقط حالشو بد میکنی

بعضی ضربه ها رو از کسی میخوری که برات عزیزه بعد اون ضربه نه به فکر انتقام میشی نه به فکر گرفتن حقت

میدونی چرا چون فکرشم نمیکردی طرفت انقدر پست باشه

حالا شما هی شوهرتو سرزنش کن

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

الان شوهرت خودش حالش بده بجا سرزنش و غر زدن به جونش یکم باهاش مدارا کن راست میگه برادرشه چیکار کنه ...

اتفافا اینجور موارد باید حال طرف بد کنی دیگه تکرار نکنه حماقتشو

الان شوهرت خودش حالش بده بجا سرزنش و غر زدن به جونش یکم باهاش مدارا کن راست میگه برادرشه چیکار کنه ...

نه انقدر بیعاره ک اصلا ناراحت نیست،فقط گفت ب توچه؟دلش خواست ،گفتم کاری ب اونش ندارم چون تورو تیغ زده زورم میاد وگرنه مختاره بره اعضابدنشو بفروشه تقدیم مادرزنش بکنه بمن چه

هیچی. پولی که رفته رو بیخیال شو. دیگه فکر تلاش برای اینده باش

امیدوارم خودش و زنش تقاص همه زرنگ بازی های کثیفشونو بدن

اتفافا اینجور موارد باید حال طرف بد کنی دیگه تکرار نکنه حماقتشو

عزیز من من  این تجربه رو دارم

دقیقا دو برادر که با هم شریک بودن برادره بالا کشید همه چی رو 

خودشو به عرش رسوند برادرشو به زیر خط فقر

اون خودش فهمیده چه اشتباهی کرده فقط بروز نمیده

زن اونی که برادرش سرش کلاه گذاشت به جون شوهره غر میزد و بد برادره رو میگفت همین حرفا باعث شد مرده خودشو ببازه و هرگز به هیچکس اعتمادنکنه و به هیچ جا نرسه

من نمیگم باید اعتماد میکرد نه چون زخم خورده بود

ولی اگه زنه بجای سرزنشش کنارش بود بهش دلداری میداد پناهش بود قطعا دوباره روی پاش وایمیستاد

سرزنش خوب نیست چون طرف قبل از تو براش درس عبرت شده

فقط نمیتونه به روش بیاره 

اسی هم باید دیگه تموم کنه باید شوهر شو تشویق کنه کنارش وایسه

آدما با تشویق و همراهی به جایی میرسن نه با سرزنش و سرکوفت

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

نه انقدر بیعاره ک اصلا ناراحت نیست،فقط گفت ب توچه؟دلش خواست ،گفتم کاری ب اونش ندارم چون تورو تیغ زده ...

مردا مثل ما زنا نیستن

اونا ناراحتی شونو پنهون میکنن

به قول یارو داداشش تف سر بالاست

بیاد چی بگه میدونه چیزی بگه شما بیشتر سرزنشش میکنی

بتوچه اش از ناراحتیشه

مردا ناراحت که میشن عصبی میشن حوصله حرف ندارن

به قول خودت جاریت خوش خوشانشه

تو هم بشین رابطه خودتو شوهر تو سر برادرشوهر و زن بی ارزشش خراب کن

جیب شوهر تو که زدن

حالا یه کاریکن رابطه تونم خراب کنن

عزیز من من  این تجربه رو دارم دقیقا دو برادر که با هم شریک بودن برادره بالا کشید همه چی رو&nbs ...

متاسفانه من اینو قبول ندارم 

ما نمیتونیم از سمت دیگران بخاطر ندونم کاری هاشون اسیب ببینیم و بازم پشتشون باشیم ...

بخصوص مواردی ک به طرف گفتی نکن و طرف گوش نکرده