2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکیشو ک نمیتونم بگم خیلی شدیده دکترم گفت ب کسی نگی تا خوب شدی🥲 پرش پلک پرش عضلانی صدای جیغ تو سرم ...

برای پرش پلکت سرت رو ماساژ بده وسط پیشونی به گیج گاهت ضربه بزن من گونم و پلکم می‌پرید با ماساژ و ضربه دیگ نمیپره

برای پرش پلکت سرت رو ماساژ بده وسط پیشونی به گیج گاهت ضربه بزن من گونم و پلکم می‌پرید با ماساژ و ضرب ...

مرسی عزیزم

رون پا بازو کلا بدنمم هست که عصبیه

از قدیمی هام کاربریم تعلیق شد😁🤦‍♀️
یکیشو ک نمیتونم بگم خیلی شدیده دکترم گفت ب کسی نگی تا خوب شدی🥲 پرش پلک پرش عضلانی صدای جیغ تو سرم ...

برای رگ دستمم طب سنتی یه قرص داد اونو خوردم فقط یوی اونم درمان شد . من الان یه صدا توی مغزمه که همش حرف های منفی میزنه اونو بتونم خفه کنم راحت میشم 

برای رگ دستمم طب سنتی یه قرص داد اونو خوردم فقط یوی اونم درمان شد . من الان یه صدا توی مغزمه که همش ...

من صدای جیغه

یهویی انگار گوشام کیپ‌میشه و صدای جیغ شروع میشه که روانیم میکنه

جیغ توی سرت از سردی مغزته تو روغن بنفشه کنجدی بگیر بریز داخل بینیت خیلی میسوزونه تا یک ماه ادامه بدی اگ بتونی خوب میشی من نمیتونم انجام بدم دردش برام غیرقابل تحمله 

جیغ توی سرت از سردی مغزته تو روغن بنفشه کنجدی بگیر بریز داخل بینیت خیلی میسوزونه تا یک ماه ادامه بدی ...

مرسی گلم بابت راهنمایی هات

دکترا ک گفتن از اعصاب و استرسه🤦‍♀️😢

من صدای جیغه یهویی انگار گوشام کیپ‌میشه و صدای جیغ شروع میشه که روانیم میکنه

من دوست ندارم قرص بخورم ولی وقتی اون شروع میکنه به حرف های منفی من استرس شدید میگیرم حالم بد میشه آلپرازولام میخورم بیهوش میشم 

من دوست ندارم قرص بخورم ولی وقتی اون شروع میکنه به حرف های منفی من استرس شدید میگیرم حالم بد میشه آل ...

منممممممم

دائم خوابم ب زور بیدار میشم برای غذا

گاباپنتین

بوسپیرون

آسنترا

کلوزام

همه هم دوز بالا میخورم