2777
2789
عنوان

ریاضت کشیدن

923 بازدید | 35 پست

دوستان دیدم خیلیا چله گرفتن و ریاضت کشیدن برای باز شدن چشم سوم یا گرفتن موکلو این چیزا

کتابی میشناسید در این باره باشه؟

من کتاب اذکارشو دارم ولی ریاضتشو نه

اگه میشناسید بگید اسم کتابشو 

یا تجربه ای دارید خوشحال میشم بشنوم

خودمم چندین ساله متافیزیک و علوم غریبه کار میکنم سوالی دارین بپرسین بتونم جواب میدم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای من خیلی سوال دارم 

اول اینکه اگه واسه باطل السحر پیش دعانویس بریم مشکل داره ؟ 

واسه باطل کردن جز دعا نویس چیکار کنیم ؟ قلیاب خوبه ؟ 

چطور چشم سوم باز کنیم ؟ مدیتیشن تاثیر داره ؟ 

این کتاب اذکار میشه برام بفرستی اگه فایله ؟ اگه چاپی عکسشو میخوام 🥲

ب چ دردی میخوره ؟

هدف هرکسی متفاوته از اومدن تو این مسیر

من علاوه بر علاقم دنبال حقایق بودم همیشه از اینکه ازم سواستفاده بشه خوشم نمیاد 

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
اگه کار میکنی بلید بدونی هرجیو زورکی واردش بشی جز دستوپا زدن و رنج بیشتر چیزی نداره... چ‌ بسا وا ...

ریاضت کشیدن یه راه برای تقویت روحه ربطی به موارد منفی ندارع عزیزم 

اگه کار میکنی بلید بدونی هرجیو زورکی واردش بشی جز دستوپا زدن و رنج بیشتر چیزی نداره... چ‌ بسا وا ...

ریاضت کشیدن یه راه برای تقویت روحه ربطی به موارد منفی ندارع عزیزم 

وای من خیلی سوال دارم  اول اینکه اگه واسه باطل السحر پیش دعانویس بریم مشکل داره ؟  واسه ...

من هر دعانویسی رو پیشنهاد نمیکنم واقعا ۹۰ درصدشون ادعان😂

طرف حتی نمیدونه قمر در عقرب چیه به بقیه دعا میده و نتیجه عکس داره😂😂

راه های زیادی برای باطل کردنش هست بستگی داره به طلسمی که روته

روش هاش متفاوته از تمرینات گوگل میتونی استفاده کنی 

چون تمرینات مجرب و واقعیش در دسترس عموم قرار نمیگیره اما در حد اولیش میتونی از تمرینات گوگل استفاده کنی که من بازم پیشنهاد نمیکنم چون استاد نداری 

چطور بفهمم طلسم دارم ؟ استارتر ؟

روش های زیادی وجود داره 

بعضیا با موکل میفهمن

چند سالته؟ و چ تجربیاتی تا الان داشتی؟

نمیتونم بگم