2777
2789
عنوان

ریاضت کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 35 پست

وای توبچه مدرسه ای هستی تازه خودت توکارات گیری میای تاپیک میزنی کجا توخواب ارتباط میگیری مسخره گفتم حالا کی هس  دنبال هیجان این چیزا نباش بزرگتر که شدی به الانت خندت میگیره

لایک نکنید .توروخدا 
وای توبچه مدرسه ای هستی تازه خودت توکارات گیری میای تاپیک میزنی کجا توخواب ارتباط میگیری مسخره گفتم ...

من ۱۴ سالگی با منه‌ تا الان که ۱۹ سالمه

مهم نیس شما چی فکر می‌کنی

توهینم نکن

همینکه این چیزارو تو سن نمی‌بینم چندین پله از شما جلوترم ادعایی ندارما اما کسایی که من الان باهاشون در ارتباطم شما تو خوابتم نمیتونی ببینی فقد یه سوال پرسیدم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درضمن کی میگه کسایی که تو این مسیرن مشکلات ندارن؟؟

اتفاقا مشکلات و تنشای ما بخاطر دید عمیقترمون بیشترم هست

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
من ۱۴ سالگی با منه‌ تا الان که ۱۸ سالمه مهم نیس شما چی فکر می‌کنی توهینم نکن همینکه این چیزارو تو ...

اینایی که میگی حتی اگه راست هم باشه که نیست افتخار واعتبار نیست .این چیزا اصلا کسی جلوتر ازبقیه نمیبره .من دوساله توی سایتم نمیدونم چرا همش دختر وپسرای ۱۵ تا ۲۰ ساله ی سایت ادعا میکنن که درارتباط بااین چیزام ویه بادی هم توی غبغب میندازن .

ولی برای بقیه اصلا این ادعا ها جالب نیست درضمن از تمام تاپیک هات معلومه چقدر ازهمه جلو تری البته اگر هیچ تاپیکی هم نداشتی پرواضح بود برو درست رو بخون خواهرانه میگم .

لایک نکنید .توروخدا 
اینایی که میگی حتی اگه راست هم باشه که نیست افتخار واعتبار نیست .این چیزا اصلا کسی جلوتر ازبقیه نمیب ...

من کی گفتم افتخاره؟

چته شما

شما پرسیدی منم گفتم تجربشو دارم

تحقیقم کردم

بعدشم شما نمیخاد منو نصیحت کنی اگه راست میگی برو مشکل خودتو حل کن🤫

واقعا چی پیش خودم فکر کردم اومدم تو سایتی که ادماش چنین افکاری دارن این سوالو پرسیدم