2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین🤕😢

231 بازدید | 12 پست

وای من خیلی خوابم میاد خسته میشم موقع درس 

الان تازه شرو کردم بخونم خوابم میاد

شما چیکار میکنید خوابتون نیاد ؟؟؟

هلاک شدم دیگه اه😖

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفتو واقعی بخوای اصلا خوابت نمیگیره 

الان یکی بگه بلند شو بریم خارج بگردیم با کله میری خودمم همینم انگیزه نداریم سعی کن به هدفم فکر کنی یکم به خودت فشار بیار تا ازین حالت دربیای

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
هدفتو واقعی بخوای اصلا خوابت نمیگیره  الان یکی بگه بلند شو بریم خارج بگردیم با کله میری خودمم ...

ن بخدا انقد خستم الان عروسیم باشه نمیرم😂

من خودم اکثر وقتا خوابم میاد ولی بنظرم شبا خیلی زود بخواب و سعی کن در طول روز یک ساعت خواب داشته باش ...

خوابم کافیه کلا

همین حرصم میده میخوابمم باز خوابم میاد😖

سلام عزیزم اتفاقی تاپیک شمارو پیدا کردم که در مورد آیفون 13 سوال کرده بودین ولی چون تاپیکتون قفل بود نتونستم پیام بدم مجبور شدم اینجا پیاممو بفرستم

من تاالان کاربر اندرویدم ولی تصمیم گرفتم آیفون 13 معمولی 128 گیگ بگیرم چون تا این حد بودجه دارم میخواستم ازتون بپرسم که از خریدتون راضی هستین یا پشیمون شدین به خدا چند روزه درگیر این قضیه ام.

دوربینش چطوره؟ اوکیه یا نه خیلی ضعیفه؟ اگه ازتون خواهش کنم میشه چنتا عکس بفرستین تا کیفیت عکسارو ببینم؟

واینکه یه سوال دیگه به شدت ذهنمو درگیر کرده، امکان داره گوشی های آیفونو اون قیمتی که خودمون خریدیم پایین تر بردارن یعنی امکان داره آیفون 13 افت کنه یهو من از یه طرف دیگه به چشم سرمایه نگا میکنم وگرنه میتونم a54 بگیرم که دوربینش فوق العاده هست وبا بقیه پولم طلا ولی از طرفی هم میخوام آیفون داشته باشم چون امکان داره بعدا نتونم بگیرم

خلاصه ببخشید که زیاد تایپ کردم واقعا ممنون میشم راهنماییم کنین چون کسی از اطرافیانم کاربر آیفون نیستن. متاسفانه!!!

پیشاپیش از پاسخگوییتون سپاسگزارم ❤

سلام عزیزم اتفاقی تاپیک شمارو پیدا کردم که در مورد آیفون 13 سوال کرده بودین ولی چون تاپیکتون قفل بود ...

سلام من خودم ایفون پرو 13 دارم بدون شک ایفون خیلی خوبه تا اندروید باور کن اگه ایفون بخری دیگه سمت اندروید نمی ری خیلی سرعت خوبی داره با یه لمس کم می تونی کلی کار بکنی باهاش خوش دست و شیک هست و دستت رو اذیت نمی کنه زیاد هم سنگینن نیست

بهترین چیزی که می تونم از ایفون بگم اینه که دوربینش واقعا محشره تمام فیل.تر هاش خیلی زیبا هستن چه از نظر فیلم چه از نظر عکس کیفت فوق العاده ای داره 

و. پ. ان. براش خیلی راحت وصل میشه و دیگه نیازی نیست درگیرش باشی 

فضای خیلی خوبی داره 

و اینکه اگه گوشی رو به هر قیمتی بخری که نمی تونی به همون قیمت بفروشی نسبت به کارکردنت با گوشی قیمتش تایین میشه