2777
2789
عنوان

خرید خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست
یعنی چی

یعنی تندر۸۸ نمیخرم ۱۲سال کارکرده عمرمفیدماشین ایرانی ۵تا۷ساله حالامازورمون بقیمتانمیشه نمیتونیم بخریم داستانش فرق داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهران هستید عزیزم قیمت ها رو هم میگی لطفا؟

نه تهران نیستیم تهران ارزونتره

مثلا ما یه تیبای ۹۷ دیدیم ۲۸۰ گفت بدون رنگ و سرحال

از اونور یه تندر بود۸۷ چند تکه رنگ داشت رو در وپشتش میگفت ۲۷۰

شوهرم سمند و پژو نمیخواد میگه یا تیبا یا تندر بودجه مون در حد همون تیبای ۹۷ یا ۹۸ هست که تقریبا با ...

چراشوهرت ازسامانه ساینانخریدازتیباهم بهتره وصفره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میترسم مشتری اول و آخرش خودمون باشیم و بعد از چند سال اگه بخوایم بفروشیم فروش نره قدیمی باشه

اونم داره ولی خب الان مثلا ۳۰۰ تومن که بدی چهار پنج سال دیگه اینقد ارزشش کم میشه که فروش هم بره ارزش نداشته باشه

منم به شوهرم میگم تیبا واسه ما بهتره بالاخره مخارجش کمتره و میتونیم برسیم 

اگه بتنوین ماشین صفر بگیرین عالیه. بهترین ماشین دنیا بعد چند سال به خرج و دردسر میفته. من خودم بشخصه کوییک و ساینای صفر و به ال نو و پژو چند سال کارکرده ترجیح می دم. ماشین صفر تا چندیدن سال فقط روغن و بنزین می خواد

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
نه تهران نیستیم تهران ارزونتره مثلا ما یه تیبای ۹۷ دیدیم ۲۸۰ گفت بدون رنگ و سرحال از اونور یه تندر ...

ممنون

خب پس همون تیبا بهتره که ،هم رنگ نداره هم مدلش بالا تره

ان شاالله چرخش به خوشی بچرخه و مرتب سفر و گردش🌹

منم به شوهرم میگم تیبا واسه ما بهتره بالاخره مخارجش کمتره و میتونیم برسیم 

ماهم همین کار کردیم .۳دفعه ماشین عوض کردیم همه مدل بالا بهترم خریدن 

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ثبت نام کردیم برنده نشدیم

همین هفته قبل نوشتی؟

بله

یادیرنوشتی پرشده ظرفیت یاهم دلیلی داشته خط خوردی