2821
2789
عنوان

خرید خودرو

259 بازدید | 29 پست

خانوما یه سوال

شما بین یه تیبای مثلا ۹۷ و تندر نود۸۸ کدوم رو انتخاب میکنید؟اولی تقریبا کم کارکرده ولی دومی کارکرده هست ولی ایراد اساسی نداره

شوهرم میگه مدل قدیمی تندر شرف داره به صفر تیبا و محکم تره

ولی من میگم بالاخره قدیمی هست و کارکرده!!!نظر شما چیه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۲سال تندکارکرده نمیخرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هرچی هم بگی قدیمی خرج داره ..

ماهم پولمون به یه ماشین خارجی می‌رسید ولی مدل قدیمی ..

همینکه فکر کردم قطعاتش خارجی گرون سرویس که میخواد بالای درآمد ماهست.. ترجیح دادم همون کویک صفر بگریم 

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

۱۲سال تندکارکرده نمیخرم

شوهرم سمند و پژو نمیخواد میگه یا تیبا یا تندر

بودجه مون در حد همون تیبای ۹۷ یا ۹۸ هست که تقریبا با تندر ۸۷ یه قیمته!!گیج شدیم بخدا

موندیم چیکار کنیم هرکس یه چیزی میگه! از اون روزی هم که ماتصمیم گرفتیم ماشین عوض کنیم روز به روز داره گرونتر میشه

هرچی هم بگی قدیمی خرج داره .. ماهم پولمون به یه ماشین خارجی می‌رسید ولی مدل قدیمی .. همینکه فکر کر ...

منم به شوهرم میگم تیبا واسه ما بهتره بالاخره مخارجش کمتره و میتونیم برسیم 

قطعا تندر نود تیبا اگه مال ۱۴۰۲ هم باشه تندر نود مال ۸۸ باشه باز تندر نود هم قشنگ تره هم جا دار تره ...

میترسم مشتری اول و آخرش خودمون باشیم و بعد از چند سال اگه بخوایم بفروشیم فروش نره قدیمی باشه