2777
2789
عنوان

خرید خودرو

260 بازدید | 29 پست

خانوما یه سوال

شما بین یه تیبای مثلا ۹۷ و تندر نود۸۸ کدوم رو انتخاب میکنید؟اولی تقریبا کم کارکرده ولی دومی کارکرده هست ولی ایراد اساسی نداره

شوهرم میگه مدل قدیمی تندر شرف داره به صفر تیبا و محکم تره

ولی من میگم بالاخره قدیمی هست و کارکرده!!!نظر شما چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۲سال تندکارکرده نمیخرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هرچی هم بگی قدیمی خرج داره ..

ماهم پولمون به یه ماشین خارجی می‌رسید ولی مدل قدیمی ..

همینکه فکر کردم قطعاتش خارجی گرون سرویس که میخواد بالای درآمد ماهست.. ترجیح دادم همون کویک صفر بگریم 

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

۱۲سال تندکارکرده نمیخرم

شوهرم سمند و پژو نمیخواد میگه یا تیبا یا تندر

بودجه مون در حد همون تیبای ۹۷ یا ۹۸ هست که تقریبا با تندر ۸۷ یه قیمته!!گیج شدیم بخدا

موندیم چیکار کنیم هرکس یه چیزی میگه! از اون روزی هم که ماتصمیم گرفتیم ماشین عوض کنیم روز به روز داره گرونتر میشه

هرچی هم بگی قدیمی خرج داره .. ماهم پولمون به یه ماشین خارجی می‌رسید ولی مدل قدیمی .. همینکه فکر کر ...

منم به شوهرم میگم تیبا واسه ما بهتره بالاخره مخارجش کمتره و میتونیم برسیم 

قطعا تندر نود تیبا اگه مال ۱۴۰۲ هم باشه تندر نود مال ۸۸ باشه باز تندر نود هم قشنگ تره هم جا دار تره ...

میترسم مشتری اول و آخرش خودمون باشیم و بعد از چند سال اگه بخوایم بفروشیم فروش نره قدیمی باشه