2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 88 پست
مرد هر غلطی بکنه خانواده دختر نباید بچشونو ب سن پدرشون بدن

جامعه چیز دیگه میبینی عزیزم.. مردم پول ببینن شل میشن اگر توسن پایین یه پسر سالم و معمولی و لی با جنم کارکردن پیداکنی خوشبختی ولی من گزاشتم سنم رفت بالا انواع حس بد تنهاییو سرخوردگی تجربه کردم بعدم الان هرچی قالتاق گرگ میاد برام درضمن این کاربر سرکاریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تورو خدا ازدواج نکنین بقران بعدا پشیمون میشید دخترا تا جایی که میتونید هیچ وقت  ازدواج نک ...

موافقم  ، منم تازه عقد کردم ولی به شدت پشیمونم 

هی میگم کاش برگردم به گذشته و تا جایی که میتونم ازدواج نکنم و از مجردیم لذت ببرم 

ولی متاسفانه دیگه نمیشه

لطفا دیگ تایپ نکن . تشکر چون فقط تنش برای ههمون درست کردی 😒😔

عزیزم ازدواج مثل خیلی مسائل دیگه عقل و احساس رو باید در نظر گرفت. منم با همسرم از دو استان بودیم. موقع تحقیق فهمیدیم .برادراشا اهل دود هستن. ولی همسرم پاک و سالم زندگی میکنه...  الان ۵ سال از زندگی مشترکمون میگذره یه ذره رفتارا برادراش رو زندگی ما تاثیر نداشته

بمیر بابا ازدواج فقط دخترارو بدبخت میکنه همین و بس  

نه همیشه این طور نیست واقعا من خیلی از دوستان بعد ازدواج حس بهتری داشتن نه این که حالا تو مجردی بدبخت بودن اتفاقا خانواده ماسون عالی بودن .ولی خوب خیلی مهمه طرف مقابلش کیه 

این فطرت ادماست که جفت روحی می‌خوان  اگه آدم درستی باشه که اخلاقیات رو رعایت کنه خیلی رابطه مسالمت آمیزی میشه 

موافقم  ، منم تازه عقد کردم ولی به شدت پشیمونم  هی میگم کاش برگردم به گذشته و تا جایی که ...

باز از بین این جماعت بی عقله نفهم عاقل دراومدی

افرین به شما واقعاااا

کاش افراد احمقی که تو این تاپیکن و مقابل منن یه روزی سر عقل بیان و ادم شن

عزیزم ازدواج مثل خیلی مسائل دیگه عقل و احساس رو باید در نظر گرفت. منم با همسرم از دو استان بودیم. مو ...

میدونی عزیزم  من بیشتر از ناموسی میترسم وگرنه زندگی شخصیشون مربوط ب خودشون