2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 88 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا چرا انقد سخت میگیرین زندگیو؟؟؟ بخدا تو ازدواج هیچی نیس اما اینکه مجرد باشی منبع درامد داشته ب ...

عزیزم من نمیدونم ب شما تو زندگیتون چی گذشته یا چی دیدید ک اینجور ب ازدواج و رابطه هدفدار فکر میکنید 

ولی از نظر من، اینجور زندگی کردن تو تنهایی و بدون رابطه بلند مدت،بی تعهد و بی قید و بند مال آدمیزاد نیست‌....بلخره ی جایی آدمو خسته میکنه،ب پوچی میرسونه ...یهو ب خودت میای و میگی که چی؟اینهمه دوندگی کردم و ب قول شما بدون هیچ چهارچوبی عشق و حال کردم آخرش چی شد؟آیا واقعا خوشحالم؟زندگی ک براش ب دنیا اومدم این بود؟به کجا رسیدم؟ 

شاید همونموقع یه لذت زودگذر و شدیدیم ببری ولی درنهایت چون همه چی رو سطحی تجربه کردی خسته میشی برات بی معنی میشه 

البته ک من معتقد نیستم ازدواج یه مسیر بی مشکل و بی چالشه اتفاقا ازدواج مسعولیت میاره،نیاز ب سازگاری و روحیه ی فداکارانه داره ولی همه ی این ب ظاهر چالشا لازمه کامل شدنه..آدمیزاد اصلا بوجود اومده و ب این دنیا اومده تا ب اون تکامله برسه

و ازدواجِ درست، بهترین مسیریه ک میتونه آدمیزاد و ب اون نقطه برسونه و به جز این، 

زندگی در کنار کسی ک آدم درست زندگیته و دارید با هم برای بهتر زندگی کردنتون تلاش میکنید و در آخر ثمره ی تلاش هاتون رو میبینید، یه چیز دیگست 

خیال راحتی ک از بابد تعهد و عشق ب هم دارید یه چیز دیگست

اتفاقا روابط سطحی و بی چهارچوب و بدون تعهده ک روح و روان رو ب هم میریزه چون هیچ خیال راحت و آرامش عمیقی توش وجود نداره 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
عزیزم من نمیدونم ب شما تو زندگیتون چی گذشته یا چی دیدید ک اینجور ب ازدواج و رابطه هدفدار فکر میکنید& ...

عزیزم مرسی که انقد تایپ کردی 

اما بهتره بهتون بگم نسخه ی مسخره و پوچ و احمقانتون رو فقط برای خودتون بپیچید

من الان تو زندگیم هم خیلی زیاد ارامش دارم و مهم تر از همه اینکه اقابالاسر ندارم 

بهتره تمام تاپیکامو که نوشتم بخونید تا حرف اضافه بهم نزنید

شما شوهر کنید بچه بیارید بدبخت شید همین بسه

این ارامشی که من تو همین عشق و حالای زودگذر دارم 

تو همین سفرای خارج از کشور رفتن دارم تو حتی نمیتونی تصورشم کنی

پس بهتره دهنتو ببندی و بشینی پوشک بچتو عوض کنی

عزیزم مرسی که انقد تایپ کردی  اما بهتره بهتون بگم نسخه ی مسخره و پوچ و احمقانتون رو فقط برای خ ...

عزییییزم😂😂

میگی آرامش داری!باشه خودتو گول بزن 

چون همین چند تا کامنتی ک گذاشتی کاملا گویای واقعیت درونیه شماست؛ ادبیات توهین آمیز و تهاجمی،مقاومتی ک تو حرفات داری،بی ادبی ک نسبت ب کاربرا داری 

برو کامنتاتو نگاه و کن و بعد با خود واقعیت آشنا شو

شما انقد عصبانید ک نمیتونید بدون توهین حرفتو بزنی بعد چطور ادعای خوشبختی و آرامش و رضایت داری؟!

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
باشه اینطوری خودتو دلداری بده فقط لطف کن دگ پیامای منو ریپ نزن

من دارم خودمو دلداری میدم؟😂😂

اگه میخواستم مثه خودت رفتار کنم میگفتم"نهههه مگه شما تعیین میکنی کی تایپ کنه کی تایپ نکنه!!"

عزیزِ من، وقتی توهین میکنی منتظر جواب هم باش 

حالا من مثه ادبیات خودت باهات صحبت نکردم فقط میخواستم واقعیتو ببینی و یکم ب خودت بیای 

من دارم خودمو دلداری میدم؟😂😂 اگه میخواستم مثه خودت رفتار کنم میگفتم"نهههه مگه شما تعیین میکنی کی ...

همینم کم مونده یکی مثه توعه پاپتی بگی واقعیتو ببین و به خودت بیا😂😂😂

اصن میدونی من چه زندگیه ای دارم؟اصن درامدای میلیاردی سرمایه ی گزاف به گوشت خورده؟اصن تو کی ای؟

خواهشا برو با هم قدت حرف بزن تو به خودت بیا قربتیه پاپتیه احمق منکه دارم بهترین زندگیو میکنم عشق و حالمو میکنم و….

سرتا پات هزاری نمی ارزه نیا اینجا زر زر کن واسه من 

تو باید واقعیت زندگیتو ببینی که یه بدبختی بیش نیستی😂😂😂😂😂

همینم کم مونده یکی مثه توعه پاپتی بگی واقعیتو ببین و به خودت بیا😂😂😂 اصن میدونی من چه زندگیه ای د ...

متاسفانه درون ناآروم و ادب نداشته تنها چیزیه ک برات مونده! اون پولتم بذار دم کوزه آبشو بخور😂

متاسفانه درون ناآروم و ادب نداشته تنها چیزیه ک برات مونده! اون پولتم بذار دم کوزه آبشو بخور😂

باشه حتما😂😂😂

حالا فشاری نشو تو رو خدا🤣🤣

میدونم تحملش سخته برات اما دگ باید واقعیتو بپذیری 

کم کم عادت میکنی به عقده ای بودنت

ادما کلا وقتی یکی  که از خودشون خیلی بالاتر هس رو میبینن 

یاد حسرتاشون میوفتن و از این الفاظ و جملات استفاده میکنن  

کاملا طبیعیه….

متاسفانه دور و اطرافم خیلی میبینم موارد مشابه شما  

اما چاره ای نیس زندگیا قرار نیس مثه همدیگه باشه

بالاخره یکی بالاس یکی پایین باید بهش عادت کرد فقط همین…

شماهم بهتره به اعصاب خودتون مسلط باشین تا کارتون به دوا و دکتر نرسیده عزیزم

خدانگهدار.