2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 88 پست
بابا چرا انقد سخت میگیرین زندگیو؟؟؟ بخدا تو ازدواج هیچی نیس اما اینکه مجرد باشی منبع درامد داشته ب ...

با آدم درست آشنا شو و ازدواج کن باهم رشد کنید بهم عشق بدید باعث حال خوب و پیشرفت هم بشید 

تاکی میخوای دوست پسر عوض کنی دقیقا اگرچه این حرفا ممکنه بابت کم تجربه بودن و سن کم باشه💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تومیایی خرج ماروبدی

بخاطر پول ازدواج میکنین خدایی؟

خب اینطوری که خیلی راحت میتونی مجرد باشی مخ شوگرا و ادمای پولدارو بزنی و کلی پول ازشون بقاپی جوریکه تو یه سال صاحب همه چی بشی….

با آدم درست آشنا شو و ازدواج کن باهم رشد کنید بهم عشق بدید باعث حال خوب و پیشرفت هم بشید  تاکی ...

بخدا سنم کم نیس 26 سالمه کاملا هم مستقلم درامد ماهیانمم بالای دویست میلیونه

نمیدونم بهم حمله بشه یا نه ولی بستگی به خونواده اش داره داره ن اصالتش اگه دنبال دعوان از بیخ کنسل کن

من ندیدم تا بحال دعوا کنن ولی یکی از برادراش خیلی هوله ، از اون میترسم

بابا چرا انقد سخت میگیرین زندگیو؟؟؟ بخدا تو ازدواج هیچی نیس اما اینکه مجرد باشی منبع درامد داشته ب ...

دوس پسر از کجا اونوقت؟اینقدر دختر ارایشکرده و مانکن ریخته که بما نگا نمیکنن من خودم سالیان طولانی مثل خر تنها بودم که حس خیلی بدی بود  بعدم از زور تنهایی  با چن نفر درحد دوستی بودم اشغالو گدا  بودن 

من ندیدم تا بحال دعوا کنن ولی یکی از برادراش خیلی هوله ، از اون میترسم

من یه رفیق داشتم با نامزدش همشهری بودن اونم داداش هول و دعوایی بود نتونست تحمل کنه تموم کردن جوری پیشرفت کرد ک انگشت به دهنن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بخاطر پول ازدواج میکنین خدایی؟ خب اینطوری که خیلی راحت میتونی مجرد باشی مخ شوگرا و ادمای پولدا ...

شوگر به منو تونگاهم نمیکنه مردا پول الکی خرج نمیکنن شوگر پلنگیو میخاد که حداقل صد تومن خرج هیکلش شده باشه