2777
2789
عنوان

آقایون بیاین

322 بازدید | 22 پست

در مورد پسری که دوسش دارم یه راهنمایی میخوام

این پسر با همه ی آقایونی که دیدم فرق داشت احساساتی مهربون دلش اندازه ی دل گنجیشک نازک بود به حریم من احترام میذاشت هیچ وقت باهم جر و بحثی نداشتیم اما انقدر اون محبت کردو من سرد بودم که رفت مثلا اون ده خط مینوشت من دو خط جواب میدادم هیچ وقت نگفتم که دوسش دارم رفت و هرچند هیچ ایرادی از من از طرز رفتارم نگرفت اما خب من میفهمم سرد شده خودش بدون اینکه به این چیزا اعتراضی بکنه  گفت مشکلی داره خودش و نمیتونه ادامه بده

ما باهم بحثی نداشتیم خیلی منو درک میکرد فقط سر مسائل مالی توانایی مستقل شدنو نداشتیم من نخواستم دوست بشیم در حدی که رایجه الان و همیشه از این بابت ناراحت بودیم که توانایی مالی برای ازدواجو نداریم فعلا

نمیدونم چیکار کنم بهش بگم برگرده ؟ امیدی هست منو ببخشه به خاطر سرد بودن من  وبرگرده یا نه شما به عنوان یه آقا اگه دختریو دوس داشته باشین و این شرایط ایجاد بشه برمیگردین؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

بستگی داره هرکس یک اخلاق خاصی داره ولی اگراینطوری باشه که شمانوشتی یک فرصت دیگه بهت میده بازهم میگم ...

نمیدونم بد کینه ای بود دلش شاید شکسته باشه🥲

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام .

ببینید دقیقا شرایط من بوده . انگار داستان منه👌

.

من همینجوری یه دختر خانمی رو دوست داشتم و دوسال به انتظارش بودم . میدونستم اون حسی بهم داره ولی هیچ موقع به طور واضح بهم نگفت . بااینکه من بخاطرش دوسال از زندگیم و خانواده ام و دانشگاهم حتی شهر زندگیم  زدم  و رفتم 

ولی این همیشع من بودم که پیش قدم میشدم .

االان که بعد دوسال شد و همه چی بهم ریخت کلی اوضاع فرق کرد تازه میگه منم دوست داشتم .....🙁 خوب چی میشد از اول میگفتی و کلی بدبختی سرم نمیومد .

.

ولی برای شما فرق داره و ارزششو داره بنظرم . 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
سلام . ببینید دقیقا شرایط من بوده . انگار داستان منه👌 . من همینجوری یه دختر خانمی رو دوست داشتم ...

شما ترکش کردید و بعد بهتون گفت دوستون داره؟

من مجبور به ترکش شدم .دست خودم نبود. الان هم عذاب میکشم . اگه زودتر حسشو می‌گفت چی میشد واقعا الان که فکرشو میکنم که  نتونستیم بهم برسیم و باعثش اونه ناراحت میشم .ولی باز دوسش دارم  

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
شمابهش بگو گفتم بایدنازش روبکشید طول میکشه برگرده

خب اونطوری ک دلشو میزنم 

وقتی کار از کار گذشت . مجبور به ترکش شدم . 

گفت منم دوست داشتم ......

من مجبور به ترکش شدم .دست خودم نبود. الان هم عذاب میکشم . اگه زودتر حسشو می‌گفت چی میشد واقعا الان ک ...

ما نزدیک یه ساله تموم کردیم ولی من روزی نبوده ک بهش فکر نکنم

وقتی گفت کات کنیم تا یه هفته با تپش قلب از خواب میپریدم ولی بهش نگفتم دوسش دارم نمیدونمم چرا انقدر خودمو و اونو عذاب دادم 

شماکسی ولت کنه بعدبخواد برگرده نازنمیکنی؟ منظورم همونه نمیدونم هرطورصلاح میدونید

ممنون از راهنماییتون 

ولی ایشون کات کرد نه من البته من اول بین زمین و هوا نگهش داشتم و تکلیفشو مشخص نکردم که میمونم به پاش یا اینکه کلا نمیخوامش