2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم در آستانه جدایی بودم ولی نشد

واسه من سخت تر از خود طلاق، حس بدی بود که آدمای دور و بر میدادن... نگاه های منفی و قضاوت گر دوست و آشنا... ولی یه روزی هم اومد که حرف مامان و بابام بیشتر دلمو شکوند

روی این حساب، سخت تر از همه حس بدی بود که خانوادم بهم دادن و منم الان برگشتم جای قبلی... ولی آنقدر سرد شدم که روز مادر و پدر برام اهمیتی نداره

منم در آستانه جدایی بودم ولی نشد واسه من سخت تر از خود طلاق، حس بدی بود که آدمای دور و بر میدادن... ...

خودت برگشتی یا شوهرت نخواست طلاق بگیری-منم گیر کردم دارم عذاب میکشم دیگه نمیتونم این زندگی نکبتی و تحمل کنم

خسته ترینم
خودت برگشتی یا شوهرت نخواست طلاق بگیری-منم گیر کردم دارم عذاب میکشم دیگه نمیتونم این زندگی نکبتی و ت ...

قضیه من پیچیدست یه مقدار

واسه راضی شدن پدرم به طلاق، مهر گذاشتم اجرا و ماشین زدم به نامم

در کل، وقتی دیدم این زن و مرد به اصطلاح پدر و مادر بهم اجازه طلاق نمیدن، با یه دل خون که فقط خدا می‌دونه چه حس ها و چه روزایی رو دارم زندگی می کنم، برگشتم.. البته شوهرمم موافق برگشت بود و بماند سر همون ماشین و فروشش چقدر انگ پول پرستی بهم زدن... پیش بقیه آبرو برام نداشتن 💔

خیلی خیلی زیاد سخته خصوصا اگه بچه داشته باشی

نهایت خودت هم بعدا نجات بدی

زندگی بچه هات تباه میشه

من خودم بچه طلاقم و از بهترینها بودم ولی یه جورایی زندگیم 

نابود شده هست و خواهر و برادرم هم

و پدرم هم 

و مادرم هم 

همگی بعد طلاق یه جورایی مردیم و نابود شدیم و نتونستیم زندگی نرمال داشته باشیم 

تازه مامان من لازم الطلاق بود یعنی اگه طلاق نمی‌گرفتن

حتما همدیگه رو می‌کشتن در آینده 

هیچ کسی هم مقصر نبود ولی شخصیتاشون کاملا متضاد بود و به هم نمی‌خوردن

قضیه من دیویدسن یه مقدار واسه راضی شدن پدرم به طلاق، مهر گذاشتم اجرا و ماشین زدم به نامم در کل، وق ...

خانوادت میگن زندگی کن-مثل خانواده من میگن همه مردا همینن وایسا زندگی کن درست میشه من لعنتی دارم عذاب میکشم به من میگن تحمل کن درست میشه

خسته ترینم
خب چی کار کنم چاره ای ندارم

طلاق اخرین راه.من شرایط شما رو نمیدونم.اما تامیتونی برا زندگیت بدو.بعضی اوقات خونه شوهر بهتره تا برگردی خونه بابات و سرکوفت بهت بزنن و حرفای مردم ازارت بده.تازه اگه بچه نداشته باشی

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
خانوادت میگن زندگی کن-مثل خانواده من میگن همه مردا همینن وایسا زندگی کن درست میشه من لعنتی دارم عذاب ...

دقیقا

ببین من دلایل منطقی داشتم و دارم

از چی بگم دلم خونه

قضیه ای که باعث شد بزنم به سیم آخر..‌‌برم با وجود اون پدر داغونی که من دارم، مهرمو بذارم اجرا... این بود که شوهر خیانت جنسی کرد بهم اونم با چه وضعی افتضاح...

حالا همه منو به چشم بد می بینن... همه انگ پولکی بودن بهم میزنن... به خداوندی خدا مجبور شدم اون ماشین لعنتی رو بفروشم، اذیت های بابام بود... فشارهای روانی به حدی شدید بود که واقعا هر کس بود می فروخت تا یکم اوضاع آروم شه... از طرفی منم اصلا اون تایم قصد برگشت نداشتم

ولی وضعیت تغییر کرد...‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادری که از ریز ریز زندگی من، صبر من، خانوم بودن من، کار کردن من، فشارهایی که روم بود با خبر بود... برگشت هر چی دلش خواست بهم گفت... بهم گفت اگه خیانت کرد تو مقصر بودی! چرا؟ چون شب پای کامپیوتر کار می کردی 

ببین آنقدر داغونن خانوادم... من ۲۴ ساعت خونه بودم...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ من به شوهرم نرسیدم؟! 

اون از پدرم که میگه مردا همه همینن... بچه داری نمیتونی طلاق بگیری

نتیجه چی شد؟ من حال خراب و افسرده که هر شب دلم مرگ میخواد... منی که دیگه دلم نمی‌خواهد یه بار پدر و مادرم رو ببینم...‌‌‌‌‌‌‌منی  که بی عشق تن به مردی میدم که بهم خیانت کرده...منی که همه منو قضاوت می کنن..‌‌منی که همه نگاه بد بهش دارن... ببین حالم از تموم روزای زندگیم بهم میخوره 

اون روزی که وسایلمو جمع کردم برگردم

پدرم گفت دیگه چیزی شد، به ما نگو...

روز اولم که رفتم اونجا قشنگ برگشت گفت: تازه بازنشسته شدم داشتم زندگی می کردم و کلی سرکوفت دیگه

خدا ازشون نگذره

خودکشی هم کنم کی می‌فهمه خانوادم چقدر عوضی بودن