2777
2789
عنوان

خیلی خستم

650 بازدید | 22 پست

دخترم اختلال خوابش شدید شده هرکاری میکنم فقط جیغ و گریه همه چی خراب میکنه میشکنه پرت میکنه با هرچیکه بیفته دستش بهم آسیب میزنه تیکه تیکم کرده سه سال و چهارماهشه همشم مریضه تازه از بیمارستان ترخیص شده متاسفانه انواع و اقسام بیماری عفونی رو هم میگیره وقتی میرم تو گروه اوتیسم میخونم درمورد این بچه ها حالم بد میشه بچه های اوتیسم درگیر آلرژی و ناراحتی گوارشی و خشکی شدید مزاج هستن وکبد و قلب گوارش و کلیه درگیر میشه فکر میکردم دروغ میگن تا اینکه فهمیدم آنزیمای کبدش با کوچکترین دارویی بالا میرفت خون ریزی گوارشی میکرد یه دریچه ی قلبش نارسائی گرفت فکر کردم اشتباه همه ی این حرفا ولی دقیقا داره همه ی چیزا پش سرهم اتفاق میفته الانم تو راه‌پله جیغ میکشه و گریه میکنه از شدت خستگی و خواب ولی میگه نه نمیخوابم یه عالمه مهمون هم قراره این چند روز بیان خونمون حالم بهم میخوره از سردرد حیرانم سرگردانم 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
همسرت خونه نیست؟برید با ماشین یکم دورش بدین خوابش ببره دکترش دارو نداده؟

نه مادرش و خواهرش اینجان تو اتاق خوابیدن خودشم رفته با دوستاش دارو هم به همه چی آلرژی داره

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز جان برای خوابش دارویی چیزی فکر کنم باید بدی اینحوری خودتم نابود میشی که

دارو آلرژی داره به خدا خیلی گوارشش داغون شده شده التهاب 

دارو آلرژی داره به خدا خیلی گوارشش داغون شده شده التهاب 

الهی چقدر طفلی داره عذاب میکشه خیلی سخته خیلی 

الان خوابه؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
الهی چقدر طفلی داره عذاب میکشه خیلی سخته خیلی  الان خوابه؟

اره الان با گریه زاری خوابید چند روزه خیلی مهمون داریم خانواده زشوهرم پرجمعیت هستن و هنوزم نرفتن دخترم داغون شده از آلرژی شدید گلاب به روت هی اسهال میشه خیلی لاغرتر و ضعیف تر شده داروی عفونت هم قویه نوشتن براش بدتر شده

اره الان با گریه زاری خوابید چند روزه خیلی مهمون داریم خانواده زشوهرم پرجمعیت هستن و هنوزم نرفتن دخت ...

اونا چه نفهمن با این شرایطت اومدن مهمونی بگو خودم انقدر دغدغه دارم شماها دیگه جای خود از شوهرت به مادرش گله میکردی که کاری برای دخترت نمیکنه بگو دارم داغون میشم هم این بچه در عذابه هم بیشترش من مادر

اونا چه نفهمن با این شرایطت اومدن مهمونی بگو خودم انقدر دغدغه دارم شماها دیگه جای خود از شوهرت به ما ...

الهی فداتشم اینا اگه خوب بودن پسرشون درک و شعور داشت انصاف داشت صددرصد کل خانواده شبیه هم هستن اصلا نمیفهمن اصلا انگار با دیوار حرف میزنم آرزوم فقط سلامتی تمام بچه هاست آرزومه به خدا قسم خدا بگه جونتون میگیرم به بچت سلامتی میدم کاش میشد خدا جونمو بگیره و بچم هم لحاظ مغزی خوب بشه هم سلامتیش 

الهی فداتشم اینا اگه خوب بودن پسرشون درک و شعور داشت انصاف داشت صددرصد کل خانواده شبیه هم هستن اصلا ...

میدونم چی میگی منم مادرم میدونم چقدر تحت و فشارو عذابی خیلی سخته خیلی لچه های اوتیسم بچه های سختی هستن خیلی بیشتر مادر در عذابه یعتی رسما زندگی تعطیل میشه کاش شوهرت به خودش بیاد بچه بره تحت پزشک و کلاس ها بلکه اروم تر بشه و انشالله بهتر تو هم نفس بکشی

میدونم چی میگی منم مادرم میدونم چقدر تحت و فشارو عذابی خیلی سخته خیلی لچه های اوتیسم بچه های سختی هس ...

البته این تایپک مال دیشبه الان شوهرم خونس وقتی گریه میکرد دخترم گفتم به خدا قسم این بچه نیاز به کمک داره به خاطر قرآن کوتاه بیا دستاش رو مشت کرده بود گفت فردا رفتن نشونت میدم کی احتیاج به کمک داره این مرد لعنتی تیکه تیکم میکنه دارم دق مرگ میشم از دستش خدا خودش رحم کنه 

میدونم چی میگی منم مادرم میدونم چقدر تحت و فشارو عذابی خیلی سخته خیلی لچه های اوتیسم بچه های سختی هس ...

عزیزدلم ببخش من باید گوشی رو کنار بزارم میترسم شوهرم ببینه دستمه. فردا میام پیامت میخونم ممنونم که به حرفام گوش کردی و بهم دلداری میدی خدا خودش پشت و پناهتون باشه

البته این تایپک مال دیشبه الان شوهرم خونس وقتی گریه میکرد دخترم گفتم به خدا قسم این بچه نیاز به کمک ...

ای خدااااا چه ادم نفهمیه واقعا بچه رو نمیبینه یا خودشو زده به اون راه زنگ بزن اورژانس اجتماعی شرایط زندگیتو بگو بگو بچم در عذابه شوهرم به دادم نمیرسه یا به یکی همسایه ها بگو بزنن که بعد بهونه کن انقدر بچه حیغ و گریه کرده همسایه ها زنگ زدن شاید از اون طریق روزنه ای بشه برات اینحوری نمیتونی با این ادم کاری پیش ببری

عزیزدلم ببخش من باید گوشی رو کنار بزارم میترسم شوهرم ببینه دستمه. فردا میام پیامت میخونم ممنونم که ب ...

برو عزیزم شبت بخیر گلم

ای خدااااا چه ادم نفهمیه واقعا بچه رو نمیبینه یا خودشو زده به اون راه زنگ بزن اورژانس اجتماعی شرایط ...

ببین من شوهرم در حدی لجبازه وقتی مچشو گرفتم خیانت کرد در حقم. طناب انداخت گردنش خودشو دار زد گفت یا به کسی نمیگی و میشینی سرجات و همه ی این کتک و خیانت و نامردی و تنهایی و عذاب رو تحمل میکنی یا قسم به خدا نامه نوشتم و پیام دادم به دوست صمیم که بعد مرگم اون برگه رو بخونن تو منو کشتی.یه شب از دستش فرار کردم رفتم خونه ی پدرم تهدید کرد یا برمیگردی یا قرص میخورم نباید به کسی چیزی بگی چون الان میگن فلانی نمیتونه یه زن رو سر زندگیش نگه داره منم جواب ندادم خودکشی کرد دوستش بردتش بیمارستان شستشو معده و بهوش اومد و با خانوادش ریختن سرمون یا خدا نگم برات به خدا قابل وصف نیست دوباره همونجا رگشو زد داد میزد باید خفه شی چیزی نگی دوباره عملش کردن و داستان ادامه داشت و با تهدید و پارتی تو دادگاه برمگردونداینقدر داروی ضدبارداری استفاده کردم بدبخت شدم و از غصه ناراحتی ریه گرفتم و تداخل دارویی شد و بچه دار شدم بعد ۱۰ سال ببین مستاجر خونه ی دخترخالش بودیم منو میزاشت خونه ی پدرم همیشه تو خونه موی بلند زرد بود💔💔😔😔 میگفت برادرم کلید رو ازم گرفته زن میاره خودش ناراحتی شدید اعصاب داره چند سال بستری بوده اصلا جوریه از لحاظ جنسی خیانتکار نیست ولی با هزار نفر دوست بود و عاشق یکیشون که قبل من باهاش بود و طرف بهش خیانت کرد و اینم از لج اون منو گرفته بود کلا داغونم کرد.خانوادمم گفتن پولی نداریم خواهرت هم جداشده تو برنگرد برادرت گناه داره شانس خواهرم اون مرد هم زن داشته و طلاق داده خیلی بی وجدان بود اونم سریع تو عقد جدا شد و رابطه هم شکر خدا باهاش نداشت من این وسط موندم و هزاران داستان و بدبختی فعلا که دارو مصرف میکنه خوبه ولی عذاب دنیارو بهم داده و الانم هنوز نفهم و لجبازه و اسیرم دیگه شوهرم برام مهم نیست فقط دخترم دخترم مریض نشه من دنیارو انگار بهم دادن..ببخش گلم طولانی شد ولی تصور کن از سال ۹۰ تا حالا این یه کمش بود گفتم بماند شریک زندگی میکردم و کارگردان بودم خیلی پرجمعیتن پدرش دوزن داشت و یه عالمه بچه...بگذریم از اینا من هر طور شده بازم زنک میزنم انجمن اوتیسم خداکنم قبول کنن بازم برناما بدن بدون اینکه برای بچم کارت اوتیسم صادر بشه چون پیام برا شوهرم میره