2777
2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 22 پست
ای خدااااا چه ادم نفهمیه واقعا بچه رو نمیبینه یا خودشو زده به اون راه زنگ بزن اورژانس اجتماعی شرایط ...

الهی فداتشم ببخش چقدر نوشتم برات خیلی دلم پر بود نگران نباش انشاالله هرطور شده کاری میکنم شبت به خیر باشه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
ببین من شوهرم در حدی لجبازه وقتی مچشو گرفتم خیانت کرد در حقم. طناب انداخت گردنش خودشو دار زد گفت یا ...

ای وای چی کشیدی و میکشی از دست این مرد خیلی سخت میشه برات اینجوری چون از این تعریفی که تو میکنی مشخصه مردیه هیچی و هیچکس مهم نیست براش حرف خودشه فقط ایشالله که فقط دخترت بهتر بشه یه کم نفس بکشی خدا به دل شوهرت بندازه اون بچرو نجات بده 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی فداتشم ببخش چقدر نوشتم برات خیلی دلم پر بود نگران نباش انشاالله هرطور شده کاری میکنم شبت به خیر ...

فدات بشم ایشالله که مشکلاتت حل بشه شوهرت سر عقل بیاد خیلی ناراحت شدم برات

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
فدات بشم ایشالله که مشکلاتت حل بشه شوهرت سر عقل بیاد خیلی ناراحت شدم برات

خدانکن عزیزم خدا بهت ناراحتی نده ببخش .ممنونم ازت توکل برخدا 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
ای وای چی کشیدی و میکشی از دست این مرد خیلی سخت میشه برات اینجوری چون از این تعریفی که تو میکنی مشخص ...

الهی آمین فقط خدا خودش کمک کنه به همه ی بچه های مظلوم و نگهدارشون باشه 

سلام عزیزم

خیلی ناراحت شدم از شرایطی که داری 

با پسرم یه سری تمرینات را انجام میدم بهتون درخواست دوستی میدم تا شمارمو بدم تمرینات کار و گفتار پسرمو براتون بفرستم ان شاء الله براتون مفید باشه

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم از شرایطی که داری  با پسرم یه سری تمرینات را انجام میدم بهتون درخو ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده درخواست رو قبول کردم الهی که با بچتون عاقبت به خیر بشین