دخترم اختلال خوابش شدید شده هرکاری میکنم فقط جیغ و گریه همه چی خراب میکنه میشکنه پرت میکنه با هرچیکه بیفته دستش بهم آسیب میزنه تیکه تیکم کرده سه سال و چهارماهشه همشم مریضه تازه از بیمارستان ترخیص شده متاسفانه انواع و اقسام بیماری عفونی رو هم میگیره وقتی میرم تو گروه اوتیسم میخونم درمورد این بچه ها حالم بد میشه بچه های اوتیسم درگیر آلرژی و ناراحتی گوارشی و خشکی شدید مزاج هستن وکبد و قلب گوارش و کلیه درگیر میشه فکر میکردم دروغ میگن تا اینکه فهمیدم آنزیمای کبدش با کوچکترین دارویی بالا میرفت خون ریزی گوارشی میکرد یه دریچه ی قلبش نارسائی گرفت فکر کردم اشتباه همه ی این حرفا ولی دقیقا داره همه ی چیزا پش سرهم اتفاق میفته الانم تو راهپله جیغ میکشه و گریه میکنه از شدت خستگی و خواب ولی میگه نه نمیخوابم یه عالمه مهمون هم قراره این چند روز بیان خونمون حالم بهم میخوره از سردرد حیرانم سرگردانم
هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶🌫️😶🌫️
ببین من شوهرم در حدی لجبازه وقتی مچشو گرفتم خیانت کرد در حقم. طناب انداخت گردنش خودشو دار زد گفت یا ...
ای وای چی کشیدی و میکشی از دست این مرد خیلی سخت میشه برات اینجوری چون از این تعریفی که تو میکنی مشخصه مردیه هیچی و هیچکس مهم نیست براش حرف خودشه فقط ایشالله که فقط دخترت بهتر بشه یه کم نفس بکشی خدا به دل شوهرت بندازه اون بچرو نجات بده
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.