2777
2789
عنوان

شیمی دهم تجربی

50 بازدید | 2 پست

سلام تو شیمی دهم انتقال از لایه سه به یک انرژی بیشتری داره یا از لایه دو به یک؟

انتقال از لایه سه به یک انرژی زیادی داره یا انقال از لایه سه به دو؟

لطفا به طور کامل توضیح بدید

بچه ها یه کانال دارم برای دانش آموزای دهم تجربی .....توی روبیکاست....خیلی کانال خوبیه هم چالش تست داریم هم انگیزشی هم مطالب درسی..... ....ممنون میشم عضو بشید خودم دانشجوی پزشکی هستم و درحال آموزش برای مشاور کنکور شدنم....اینم لینکش zistdahom100

دوست عزیز من پیام شما رو خوندم ...... با توجه به شکل کتاب درسی که مربوط به انتقال انرژی در عنصر هیدروژن هست می‌تونیم متوجه بشیم که لایه‌های بالاتر مقدار انرژی بیشتری دارند بنابراین انتقال از لایه سوم به لایه اول انرژی بیشتری نسبت به انتقال از لایه دوم به اول داره و البته این رو هم بگیم که لایه سوم انرژی بیشتری دارد نسبت به لایه دوم همینطور لایه دوم انرژی بیشتری نسبت به لایه اول دارد بنابراین می‌تونیم با توجه به همین چیزی که الان گفتم محاسبه کنیم و بفهمیم که انتقال از لایه سوم به لایه اول انرژی بیشتری داره نسبت به انتقال از لایه دوم به لایه اول ....موفق باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.