اصلا مصرف میکنید؟ قاعدتا همه خانما باید مصرف داشته باشن
من دئودنال رو به دستور پزشک مصرف میکنم
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه. 💥 🌱 خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همهی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید
از کجا میگی همه قاعدتا نیاز دارن.باید حتما آزمایش بدن اگه نیاز نداشته باشیم و بخوریم که سراسر ضرره
خانما بخاطر سیکل قاعدگی، بارداری، شیردهی خون زیادی از دست میدن و آهن بدن تحلیل میره و تقریبا میشه گفت همه خانما لازمه این خون از دست رفته رو با مکمل دارویی جبران کنن
البته که باید پزشک تشخیص بده
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
خانما بخاطر سیکل قاعدگی، بارداری، شیردهی خون زیادی از دست میدن و تقریبا میشه گفت همه خانما لازمه این ...
بله میدونم من خودم تا دوسال بعد زایمانم میخوردم بعدش یه مدت قطع کردم خوردن مولتی ویتامین و آهن رو آزمایش دادم و هیچ کمبودی نداشتم بعد هم کلا قطع کردم..منظورم اینه که حتما با آزمایش خون اون کمبود مشخص بشه و سرخود مصرف نکنیم
لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود
بله میدونم من خودم تا دوسال بعد زایمانم میخوردم بعدش یه مدت قطع کردم خوردن مولتی ویتامین و آهن رو آز ...
بله درسته سرخود مصرف کردنش کلیه و کبد رو تحریک میکنه