2777
2789
عنوان

سهمیه ۵ درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 130 پست
این همونه که من میگم. چون تعدادشون در اون منطقه کمتره، عدد رتبه هم بهتر میشه دیگه.

نه عزیزم فکر کنم متوجه منظورم نشدی

ببین مثلا یه نفر داخل منطقه ۲ رتبش ۴۰۰۰ شده.حالا با سهمیه ۵ درصدم یه رتبه خوب اورده.(مثلا ۹۰۰)اگه بخواد ببینه رتبش با کمک سهمیه داخل منطقه ۲ چه تغییری کرده درواقع ۳۰ درصد بهتر شده.یعنی باید فرض کنه داخل منطقه ۲ رتبش ۲۸۰۰ شده با کمک سهمیه...

یعنی میخوام بگم درسته همه میگن سهمیه فقط رتبه رو قشنگ میکنه ولی خب واقعا تاثیر داره.همین ادم با ۴۰۰۰ حتی فیزیو هم نمی اورده ولی با ۲۸۰۰ یا همون رتبه قشنگ ۵ درصدش حداقل دارو رو میاره...

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
تو دوست داری بابات پاش قطع باشه؟😊

ای کاش خودم تیکه تیکه شم که یه اسم شهید بیاد کنار اسمم که بشیم ادم خوبه اره دوست عزیز وقتی میبینم تلاش میکنم و به هیچی نمیرسم در عوض خیلیا به راحتی بدست میارن بله خودم بمیرم چون پدرمادرم سنشون به جنگ نمیرسید که واسم سهمیه فراهم کنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره جون عمت  تا تلاش نکنی  سهمیه ۱۰۰ درصدم داشته باشی هیچی نمیشی  از جای دیگه ا ...

یکی هست سال ۹۸ با سهمیه رفت دبیری ریاضی و تموم کرد

امسال کنکور داد با زیست ۴ درصد پزشکی قبول شد

این خیلی تلاش کرده؟؟؟ درصدش حتی از میانگین درصد زیست هم کمتر بود

فکر نکن چیزی ندیدیم و حالیمون نیست

عزیزم من مرفه بی دردم ؟ بیایید خودمو بترکونید از زندگی فلاکت بارمون راحت شیم ما همه چی واسمون مهیاس ...

من کی گفتم شما مرفه بی دردی؟!! مگه هرکی تو بچگی پدرش برا زندگیشون زحمت بکشه، تو بزرگسالی تامینن؟!!! اونم تو این مملکت؟!

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

سهمیه دار ها با سهمیه دار های دیگه رقابت میکنن

و رقابتس با ما بقی داوطلبین ندارن

کلیه سهمیه دار ها شاید تو دانشگاه از ۵۰ صندلی یک کلاس ۵ صندلی داشته باشن

انقدر حرص خوردن نداره

قبلش یکم تحقیق کن

رتبه سهمیه دار با سهمیه دار های دیگه تراز میشه نه با صد هزار نفر داوطلب

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
شما درستون خوب بخونید کاری به اونا نداشته باشین  وقتی شما خوب بخونید کی می خواد جلوتون بگیره ق ...

دقیقا خیلی قبول دارم

همه جا توهین میکنن به خانوادع شهدا و حانباز 

مطمئنا سهمیه هم نداشته باشم تو کنکور و جای دیگه باشن

بحثش هست

چرا تو فلان جا سهم دارن و....

دهن ادما همیشه باز 

فقط اعتراض بلدن

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
مفت خوری که زندگی توی  بدبخت  هنر من هرچی هست میرزه  به وراجی کردن بی خودی تو

جواب ابلهی مثل تو رو خدا میده نه من 

فکر نکن نمیتونم جوابتو بدم تو جای من نیستی چیزیو ک دارم هر روز زندگی میکنم رو درک کنی چون تو این درد رو هرگز نکشیدی نمیدونی بچه های پشت کنکور و کنکوری ک سهمیه ندارن چقد تحقیر میشن و حسرت میکشیم به حال شماهایی ک مفت مفت میخورید 

ای کاش خودم تیکه تیکه شم که یه اسم شهید بیاد کنار اسمم که بشیم ادم خوبه اره دوست عزیز وقتی میبینم تل ...

در عوض شما مادر و پدر جوون و سالم دارید این حتی از رتبه خوب هم نعمت بیشتری هسته🙂

باورت میشه که من دهه شصتي سال 77 تو کنکور با رتبه 173 هیچ جا حقوق قبول نشدم ؟ حتی سیستان و بلوچستان ...

اخه دوستمون میگه پدرشون ررفتن جبهه درست دمشون گرم که رفتن تا عمر داریم مدیونشونیم ولی این درست نیست بهشون خونه بدن ماشین بدن با زندگی بچه ها بازی بشه چرا???انقدر حالم بد بود دلم میخواست خودکشی کنم!چرا منی که عشقم هدفم یه چیزد دیگه بود باید به اقتصاد تن بدم?نامردیه بعد میگن عدالت اموزشییییی اره خیلیی رعایت میشه عدالت اموزشی فقط مال پولداراست و سهمیه دارها

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

حاجیییییی فک کن هم حق و ناس گردنت باشه 

هم سهمیه ای باشی که نصف هم دانشگاهی هات هم تلاش نکردی باشی 

بعد زبونت دو متر باشه به بقیه بگی مفت خور و تنبل

خیلیه ها 

حجم زیادی پرویی و بی ادبی میخواد

ماکارونی هستم:)

در عوض شما مادر و پدر جوون و سالم دارید این حتی از رتبه خوب هم نعمت بیشتری هسته🙂

قشنگم من پدر ندارم کاش جانباز بود اما داشتم پس نمیشه شرایط کسیو با کس دیگ مقایسه کرد 

خودمم و خودم تنها راهم درسه ک امیدی بهش نیس