2777
2789
عنوان

سهمیه ۵ درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 130 پست
کاش جمع شه همش و نسل اینایی که سهمیه دارن هم منقرض شه

این چه ادبیه عزیزم؟!! 

من سهمیه ندارم اما ظلمه اینجوری حرف زدن. زمانی که پدر و مادر من و شما برای من و شما دنبال رفاه جور کردن بودن، طرف پدرش رفته برا مملکت جنگیده.

الانم سهمیه جدای خودشون رو دارن. من و شما اگه درس خون نباشیم هیچ رقمه قبول نمیشیم

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصولا کسایی که درس خوب نمی خونن یا تنبلن از این قضیه سهمیه ها ناراحتن اگر درست بخونی دیگه به اونا چکار داری وقتی رتبت خوب بشه اونا با خودشون مقایسه میشن حرص نزنید

خب مگه شما درک می کنین همین دختر عموی من باباش بخاطر ملت رفته جنگ کلیه هاش شیمیایی شده از جنگ چندین ...

باباشون رفته خودشون رفتن ؟؟؟

یه بمب بترکونید ماهم بترکیم ک به ماهم ی نفع کوچولو برسه چرا موندم تو فلاکت و افسردگی پشت کنکور و به چشم میبینم حقمون خورده میشه 

دقیقاااا دردهه درد خیلی بده با سرنوشت بچه ها بازی میکنن من مدرسه شاهد درس خوندم راهنمایی و دبیرستان ...

باورت میشه که من دهه شصتي سال 77 تو کنکور با رتبه 173 هیچ جا حقوق قبول نشدم ؟ حتی سیستان و بلوچستان قبول نشدم 

لعنت خدا بهشون

کلا تمام مشاورا میگن با سهمیه ۵ درصد رتبه منطقه ۳۰ درصد بهتر میشه و با سهمیه ۲۵ درصدم که رتبه کشوری ...

این همونه که من میگم. چون تعدادشون در اون منطقه کمتره، عدد رتبه هم بهتر میشه دیگه.

دقیقا. چون بستگی به تعداد ظرفیت اون رشته داره. ۵ درصد از ظرفیت اون رشته رو جدا میکنن و اختصاص میدن ب ...

یعنی چی این حرف

یعنی مثلا تقریبا امثال ظرفیت پزشکی رو بگیریم ۳۵۰۰ تا فقط ۱۷۵ تاش با سهمیه پذیرفته میشه؟؟؟

اصولا کسایی که درس خوب نمی خونن یا تنبلن از این قضیه سهمیه ها ناراحتن اگر درست بخونی دیگه به اونا چک ...

با خودشون مقایسه میشن،اما رتبه کشوری خوبی نمیارن

این یعنی حق‌الناس

مثلا یکی با رتبه ده هزار کشوری بدون سهمیه پزشکی نمیاره

اما اونی که سهمیه داره با رتبه ۱۲ هزار کشوری پزشکی میاره

این چه ادبیه عزیزم؟!!  من سهمیه ندارم اما ظلمه اینجوری حرف زدن. زمانی که پدر و مادر من و شما ب ...

عزیزم من مرفه بی دردم ؟

بیایید خودمو بترکونید از زندگی فلاکت بارمون راحت شیم ما همه چی واسمون مهیاست ؟؟؟

همکلاسی ک از من کمتر تلاش کرد اما سهمیه داشت دانشگاس من کجام اهااا تو خونه دارم با افسردگی پشت کنکور بودن دست و پنجه نرم میکنم 

اصولا کسایی که درس خوب نمی خونن یا تنبلن از این قضیه سهمیه ها ناراحتن اگر درست بخونی دیگه به اونا چک ...

راستی ؟ 

خدا هر چی سهمیه و باعث ش هست لعنت کنه 

من سال 77 با رتبه 173 هیچ جا حقوق قبول نشدم ..دوستم با رتبه 3000 خانواده شهید حقوق دانشگاه تهران ..

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید

با خودشون مقایسه میشن،اما رتبه کشوری خوبی نمیارن این یعنی حق‌الناس مثلا یکی با رتبه ده هزار کشوری ...

اره جون عمت 

تا تلاش نکنی 

سهمیه ۱۰۰ درصدم داشته باشی هیچی نمیشی 

از جای دیگه ای میسوزین شماها 

نه تلاش می کنید نه سهمیه دارید 

صرفا علاف و بدرد نخور 

دقیقا همینه به نظرم. یه کمیش حسادته. 

یادمه سال کنکور ما یکی از ضعیفای کلاس روزانه قبول شد و ما شبانه. بعد دوستام و حتی گاهی خودم هی میگفتیم اون با اون وضع درسیش روزانه قبول شد و ما شبانه. خوب که فکر کنیم درسته که در سهمیه ی اون چون تعداد کم بوده اینم تونسته خودشو بکشه بالا ولی ما به همین موضوع حسادت میکردیم دیگه. میگفتیم حالا که ما قبول نشدیم، اونم نباید میشد. در صورتیکه اون شانس سهمیه داشته و تو سهمیه خودش رفته بالا

وسط بحث سهمیتون که یه عده خیلی دعوا دارن روش

کادر درمان به خاطر کرونا هر کدوم فوت کردن خانوادشون رفتن جز خانواده شهدا و بچه هاشون همچین سهمیه هایی دارن. 

معلما هم برای بچه هاشون سهمیه دارن. 

لطفا نگین نه که تو فامیل خودمون خیلی ها از این سهمیه ها استفاده کردن. 

پس نسل کادر درمان و فرهنگیان هم منقرض بشه چون بچه هاشون سهمیه دارن

ملینای عزیز لعنت به اونی که اسم تورو نمیاره. جگرم سوخت از دیدن عکست. ان شالله جگرش بسوزه اونی که اسمی از تو نمیاره. کارمندای غمگین به جای فاز غم خرید نکردن خودت و خانوادت استعفا بدین بشینین تو خونه وگرنه فاز غمت بیشتر شبیه اشک تمساح هست😑 با خرید نکردن فقط بازاری ها صدمه میبینند وگرنه کارمند مفت خور پولش رو میگیره و الکی فاز غم برمیداره😑